759 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bakpoederbotercitroencitroensapdruivenpitolieeieiwitfijne kristalsuikergistkaneelknoflookkristalsuikermaïsoliemelkolijfolieplantaardige oliepoedersuikerslagroomvanillesuikerwalnotenwateryoghurtzonnebloemoliezout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / nagerecht / dessert uit Groot handboek sauzen:

Crema Fritta met kriekensaus

Ingrediënten:
bloem, ei, eidooier, geklaarde boter, kriekensaus, melk, paneermeel, pepermuntblad, plantaardige olie, poedersuiker, suiker, vanillemerg en zout

Keuken:
Italiaans
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch uit De dikke vegetariër:

Wafels met kaneel

Ingrediënten:
bloem, boter, druivenpitolie, eidooier, eiwit, kaneel, karnemelk, maïsolie, melk, suiker, vanille-extract, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch uit De dikke vegetariër:

Wafels met kerriepoeder

Ingrediënten:
bloem, boter, druivenpitolie, eidooier, eiwit, karnemelk, kerriepoeder, maïsolie, melk, suiker, vanille-extract, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch uit De dikke vegetariër:

Karnemelkwafels

Ingrediënten:
bloem, boter, druivenpitolie, eidooier, eiwit, karnemelk, maïsolie, melk, suiker, vanille-extract, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch uit De dikke vegetariër:

Aardappelwafels

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, druivenpitolie, eidooier, eiwit, esdoornsiroop, esdoornsiroop-roomkaassaus, aardappel, maïsolie, melk, mornaysaus, paddenstoelenketchup, roomkaas, suiker en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Diner / nagerecht uit NAJAT:

Sigaren met roomvulling

Ingrediënten:
appelazijn, balsamicocrème, bloem, boter, ei, eidooier, koolzaadolie, poedersuiker, suiker en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Zoete challe

Ingrediënten:
bloem, droge gist, ei, eidooier, honing, maanzaad, plantaardige olie, rozijnen, sesamzaad, suiker, water en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Mouna au lait - Zoet melkbrood

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, boter, droge gist, ei, eidooier, melk, sinaasappelrasp, suiker en zonnebloemolie

Keuken:
Noord-Afrikaans / Sefardisch / Joods
Soort:
brood en broodgerecht / vegetarisch
Een recept uit Tamara Verheij en Koen de Groote - Literalicious

Diner / voorgerecht uit Literalicious:

Houtduif met cacaoravioli

Ingrediënten:
bloem, boter, cacaopoeder, ei, eidooier, gekonfijte duivenpoten, gevogeltebouillon, houtduifborstfilet, kastanje, knoflook, kristalsuiker, olijfolie en rucola

Soort:
wild en gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Wafels met citruszest

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenzest, druivenpitolie, eidooier, eiwit, karnemelk, maïsolie, melk, sinaasappelzest, suiker, vanille-extract, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Wafels met gember

Ingrediënten:
bloem, boter, druivenpitolie, eidooier, eiwit, gember, karnemelk, maïsolie, melk, suiker, vanille-extract, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch uit De dikke vegetariër:

Wafels met zoete aardappel

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, chipotle-kersensalsa, citrussalsa, druivenpitolie, eidooier, eiwit, esdoornsiroop, esdoornsiroop-roomkaassaus, aardappel, maïsolie, melk, pico de verde, roomkaas, suiker, verse tomatensalsa, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Wafels met gedroogd fruit

Ingrediënten:
bloem, boter, druivenpitolie, eidooier, eiwit, gedroogde abrikozen, gedroogde cranberries, gedroogde kersen, karnemelk, maïsolie, melk, rozijnen, suiker, vanille-extract, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Gevulde lange vingers

Ingrediënten:
bloem, citroenschil, ei, eierdooier, kristalsuiker, lange vingers, maïzena, melk en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
koek en gebak / frituur
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / nagerecht uit 1080 recepten:

Sinaasappeltoetje met lange vingers

Ingrediënten:
bloem, eierdooier, gekonfijte kersen, kristalsuiker, lange vingers, maïzena, melk, navelsinaasappel, sinaasappellikeur en zonnebloemolie

Keuken:
Spaans
Soort:
schuim/mousse/gelei / gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Wafels met noten, crunchy granola, kokos

Ingrediënten:
bloem, boter, granola, druivenpitolie, eidooier, eiwit, karnemelk, kokos, maïsolie, melk, noten, suiker, vanille-extract, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch uit De dikke vegetariër:

Wafels met gekookte granen

Ingrediënten:
bloem, boter, couscous, druivenpitolie, eidooier, eiwit, gerst, gierst, karnemelk, maïsolie, melk, quinoa, rijst, roggekorrels, suiker, tarwekorrels, vanille-extract, wilde rijst, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / nagerecht / dessert uit De dikke vegetariër:

Wafels met vers fruit

Ingrediënten:
appel, bloem, bosbessen, boter, druivenpitolie, eidooier, eiwit, frambozen, karnemelk, maïsolie, melk, suiker, vanille-extract, yoghurt, zout, zuiveringszout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lunch uit De dikke vegetariër:

Wafels met geraspte kaas

Ingrediënten:
bloem, boter, cheddar, druivenpitolie, eidooier, eiwit, emmentaler, karnemelk, maïsolie, melk, monterey jack kaas, parmezaanse kaas, suiker, vanille-extract, yoghurt, zout, zuiveringszout, zure room en zwitserse kaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Gerrit Greveling - Koken in een duinpan

Recept uit Koken in een duinpan:

Flensjes

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, ei, eidooier, maïsolie, melk, suiker, vanillemerg en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Haal meer recepten op...