Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Muffins met dubbel chocolade
- Ingrediënten:
- bakpoeder, bloem, boter, chocolade, eieren, kristalsuiker, melk, pure chocolade en zout
- Soort:
- zoet / koek en gebak / chocolade
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | amandelmeel, baking soda, bakpoeder, bloem, boter, bruine basterdsuiker, cacao, chocolade, ei, eiwit, fijne kristalsuiker, kaneel, kristalsuiker, maïzena, melk, poedersuiker, slagroom, tarwebloem, vanillesuiker, volle melk, water, zelfrijzend bakmeel, zout |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Bij de koffie uit Het Grote Larousse Patisserieboek:
Ontbijt / lunch / snack of tussendoortje uit Het Hollands maandkookboek:
Recept van Patesserie:
Recept van Patesserie:
Recept van Klein Stukje Dan:
Recept van Oh my foodness:
Recept van Es' Factory:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Oh My Dish:
Recept van Oh My Dish:
Diner / nagerecht uit Honey & co:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Snack of tussendoortje uit Meer brood uit eigen oven:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Home Made winter:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Bij de koffie uit De koekjesclub:
Diner / nagerecht / dessert uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Der Süsse Lafer, 60 Rezepte, die glücklich machen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen:
Recept van Betty's Kitchen: