131 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: garam masalagemberknoflookkokosmelkkomijnkomijnzaadkorianderzaadkruidenkurkumaolieolijfolieplantaardige olierode paprikaspecerijensuikertomaatuivetwaterwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Bonenburgers met guacamole

Ingrediënten:
amandelmeel, avocado, koriander, chilipoeder, chipotlepeper, edelgistvlokken, ei, gemalen komijnzaad, gerookte-paprikapoeder, guacamole, hamburgerbroodjes, knoflook, limoensap, panko, kaas, plantaardige olie, sesamzaad, sla, tomaat, zout en zwarte bonen uit blik

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Ylva Bergqvist - Veggie in 30 minuten

Buffet / avondmaal uit Veggie in 30 minuten:

Palak paneer– Indiase spinaziecurry

Ingrediënten:
babyspinazie, basmatirijst, garam masala, gemalen komijnzaad, kokosvlokken, kookroom, limoen, olie, paneer, spaanse pepers, knoflook, tomaat uit blik, tomaten, gember, verse koriander, water en zout

Soort:
curry / vegetarisch
Een recept uit Pushpesh Pant - India

Recept uit India:

Tomaat-kokoschutney

Ingrediënten:
asafoetida, chana dal, chilipoeder, curryblaadjes, gedroogde rode peper, kokosnoot, komijnzaad, koriander, kurkuma, limoensap, mosterdzaad, suiker, tomaat, ui, urad dhal, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Lunch / bijgerecht uit Plenty:

Vindaloo van twee soorten aardappel

Ingrediënten:
appelazijn, bruin mosterdzaad, fenegriekzaad, fijne kristalsuiker, geelwortelpoeder, gember, kaneel, kardemompeul, kerrieblaadjes, komijnzaad, koriander, korianderzaad, kruidnagel, mild paprikapoeder, munt, plantaardige olie, rode chilipeper, rode paprika, sjalot, tomaat, vastkokende aardappel, water, zoete aardappel en zout

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Kisir

Ingrediënten:
bulgur, citroen, feta, komijn, komkommer, koriander, lente-uien, munt, paprika, peterselie, rode peper, sla, tomatenpuree, tomaten uit blik, zonnebloemolie, zout en zwarte peper

Keuken:
Turks
Soort:
vegan / couscous/bulgur/quinoa
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Simpel

Recept uit Simpel:

Tofoe en haricots verts met chraimehsaus

Ingrediënten:
fijne kristalsuiker, gemalen kaneel, gemalen komijnzaad, haricots verts, karwijzaad, knoflook, koriander, limoenen, pikante paprikapoeder, stevige tofoe, tomatenpuree en zonnebloemolie

Soort:
Gegaarde groenten
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Heerlijke gerechten om te delen

Brunch uit Heerlijke gerechten om te delen:

Pittig roerei

Ingrediënten:
bosuien, eieren, gemalen geelwortel, gemalen kardemom, gember, karwijzaad, komijnzaad, koriander, rode chilipeper, tomaten, tomatenpuree, ui, urfa-chilivlokken, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Midden-Oosten
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Groentebiryani met cashewnoten

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, basmatirijst, bataat, broodkruim, cashewnoten, doperwten, garam masala, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, kardemonpeulen, kerrie, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rode paprika, rozenwater, saffraan, sjalot, sperziebonen, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kalkoen-cranberrychili met avocadosalsa

Ingrediënten:
aardappel, avocado, bospaddestoelen, champignons, chilipoeder, gedroogde cranberry's, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, italiaanse kruiden, kalkoengehakt, knoflook, koriander, olie, olijfolie, rodebessengelei, rode chilipeper, rode wijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, tomaat, tomatenpuree, ui en worcestershiresaus

Keuken:
Mexicaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kalkoen-cranberrychili met hotdogs

Ingrediënten:
aardappel, bospaddestoelen, champignons, chilipoeder, gedroogde cranberry's, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, hotdogs, italiaanse kruiden, kalkoengehakt, knoflook, koriander, olie, rodebessengelei, rode chilipeper, rode wijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, tomatenpuree, ui en worcestershiresaus

Keuken:
Mexicaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kalkoen-cranberrychili

Ingrediënten:
aardappel, bospaddestoelen, champignons, chilipoeder, gedroogde cranberry's, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, italiaanse kruiden, kalkoengehakt, knoflook, koriander, olie, rodebessengelei, rode chilipeper, rode wijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, tomatenpuree, ui en worcestershiresaus

Keuken:
Mexicaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Groentebiryani met cashewnoten, aardappel en gele rozijnen

Ingrediënten:
aardappel, aubergine, basilicum, basmatirijst, broodkruim, cashewnoten, doperwten, garam masala, gele rozijnen, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, kardemonpeulen, kerrie, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rode paprika, rozenwater, saffraan, sjalot, sperziebonen, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Groentebiryani met cashewnoten, tomaten en spaanse peper

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, basmatirijst, bataat, broodkruim, cashewnoten, doperwten, garam masala, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, kardemonpeulen, kerrie, knoflook, kokosmelk, koriander, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rode paprika, rozenwater, saffraan, sjalot, spaanse peper, sperziebonen, suiker, tomaat, tomaat uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kalkoen-cranberrychili met rode en groene paprika

Ingrediënten:
aardappel, bospaddestoelen, champignons, chilipoeder, gedroogde cranberry's, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, groene paprika, italiaanse kruiden, kalkoengehakt, knoflook, koriander, olie, rodebessengelei, rode chilipeper, rode paprika, rode wijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, tomatenpuree, ui en worcestershiresaus

Keuken:
Mexicaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Groentebiryani met cashewnoten, pompoen en kokos

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, basmatirijst, broodkruim, cashewnoten, doperwten, garam masala, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, kardemonpeulen, kerrie, knoflook, kokosmelk, kokosvlokken, koriander, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, pompoen, rode paprika, rozenwater, saffraan, sjalot, sperziebonen, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kalkoen-cranberrychili met kidneybonen

Ingrediënten:
aardappel, bospaddestoelen, champignons, chilipoeder, gedroogde cranberry's, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, italiaanse kruiden, kalkoengehakt, knoflook, koriander, olie, rodebessengelei, rode chilipeper, rode wijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, tomatenpuree, ui en worcestershiresaus

Keuken:
Mexicaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Turkse rijstschotel met kip

Ingrediënten:
amandelen, doperwten, gemalen komijn, ketoembar, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, olie, rijst, rode paprika, rozijnen, saffraan, tomaat uit blik, tomatenpuree, ui, witte wijn, zongedroogde tomaat en zwarte olijven

Keuken:
Turks
Soort:
rijst
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Groentebiryani met cashewnoten, wortel en munt

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, basmatirijst, bataat, broodkruim, cashewnoten, doperwten, garam masala, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, kardemonpeulen, kerrie, knoflook, kokosmelk, koriander, munt, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rode paprika, rozenwater, saffraan, sjalot, sperziebonen, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree, ui en wortel

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Kalkoen-cranberrychili met jalapenopepers en nachochips

Ingrediënten:
aardappel, bospaddestoelen, champignons, cheddar, chilipoeder, gedroogde cranberry's, gemalen komijnzaad, gemalen korianderzaad, italiaanse kruiden, jalapeñopeper, kalkoengehakt, kidneybonen, knoflook, koriander, nacho's, olie, rodebessengelei, rode chilipeper, rode wijn, runderbouillon, runderbouillonblokje, tomatenpuree, tomatensalsa, ui, worcestershiresaus en zure room

Keuken:
Mexicaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Caraibische rijstschotel met kip

Ingrediënten:
doperwten, gemberpoeder, kaneel, ketoembar, kippenbouillon, kippenbout, knoflook, komijn, kurkuma, olie, rijst, rode paprika, tomaat uit blik, tomatenpuree, ui, witte wijn en zongedroogde tomaat

Keuken:
Caraïbisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:

Groentebiryani met knolselderij en amandelschaafsel

Ingrediënten:
amandelschaafsel, aubergine, basilicum, basmatirijst, broodkruim, doperwten, garam masala, gemalen komijn, gember, groentebouillon, kaneel, kardemonpeulen, kerrie, knoflook, knolselderij, kokosmelk, koriander, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, rode paprika, rozenwater, saffraan, sjalot, sperziebonen, suiker, tomaat uit blik, tomatenpuree en ui

Keuken:
Indiaas
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Chili con carne met runderriblappen

Ingrediënten:
appelazijn, ciderazijn, gemalen komijn, gemalen koriander, gerookt paprikapoeder, kidneybonen uit blik, knoflook, olie, oploskoffie, pindakaas, bladpeterselie, polenta, pure chocolade, rode peper, runderriblappen, tomatenblokjes, tomatenpuree, ui, zure room en zwarte bonen uit blik

Soort:
eenpansgerecht
Een recept uit Hans Belterman - Indonesie

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:

Eieren in gekruide saus - telor besengèk

Ingrediënten:
bruine basterdsuiker, daoen salam, djinten, dunne kokosmelk, ei, goela djawa, kemirienoten, ketoembar, knoflook, koenjit, komijn, koriander, kurkuma, laos, maïsolie, sambal trassi, tomaat, ui, verse koriander, verse peterselie en zonnebloemolie

Keuken:
Indonesisch
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Haal meer recepten op...