Basisrecept uit Jamie, de basis van het koken:
Salsa verde
- Ingrediënten:
- ansjovis, basilicum, dijonmosterd, extra vierge olijfolie, kappertjes, knoflook, munt, peterselie, rode wijnazijn en zoete augurk
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bladpeterselie, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, courgette, ei, kruiden, munt, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, rode ui, rozemarijn, sjalot, tijm, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Basisrecept uit Jamie, de basis van het koken:
Recept uit The naked chef:
Recept uit Home made:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Snack of tussendoortje uit The Naked Chef is terug:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie in 30 minuten:
Bijgerecht uit Jamie's dinners:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Jamie's dinners:
Basisrecept uit The Naked Chef is terug:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Bruschetta, crostini & andere Italiaanse snacks:
Diner / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit The naked chef:
Bijgerecht uit The naked chef:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit The naked chef:
Bijgerecht uit The naked chef:
Diner / lunch / voorgerecht uit Raapsteeltje:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's dinners:
Recept uit Proef! Oranjebloesem: