62 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: basilicumbladpeterseliebleekselderijbloemboterchilipepercitroendroge witte wijneiknoflooklinguineolijfoliepeperpijlinktvisspaghettitomaatuivenusschelpwitte wijnwortelzout
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

paella met zeevruchten

Ingrediënten:
bakchorizo, citroen, droge witte wijn, erwten, gamba, garnalen, gemalen zwarte peper, kippenbouillon, knoflook, mosselen, olijfolie, paellarijst, pijlinktvis, rode paprika, saffraandraadjes, scampi, spaanse ui, strandgapers, tomaat, verse peterselie en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / paella / pasta/noodles
Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Polenta met heek - polenta con il merluzzo

Ingrediënten:
aardappel, ansjovis op zout, grof polentameel, heekfilet, kabeljauwfilet, knoflook, olijfolie, peper, tomaat, ui, verse bladpeterselie, walnoten, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vis
Een recept uit Hans Belterman - Filippijnen

Diner / hoofdgerecht uit Filippijnen:

Gebakken mie met vlees en groenten - pancit guisado

Ingrediënten:
arachideolie, chinese eiermie, chinese kool, ei, eiermie, ketjap benteng asin, kippenbout, kippenvlees, lichte sojasaus, olie, rundergehakt, tomaat, ui, varkensgehakt, verse garnalen, verse koriander, verse peterselie, witte kool, zout en gemalen zwarte peper

Keuken:
Filipijns
Soort:
vlees / pasta/noodles / gevogelte / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Picknick / lunch uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Koude kruidige ditalini

Ingrediënten:
ditalini, kruiden, knoflook, olijfolie, peper, tomaat, tonijn op olie, worcestersaus en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit  - Toscane

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:

Tagliatelle met zeevruchten

Ingrediënten:
boter, garnalen, kappertjes, knoflook, kokkels, laurier, mosselen in blik, peper, peterselie, plantaardige olie, tagliatelle, tomaten, witte wijn en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Pepita Aris en N. Dowey - De Spaanse keuken

Diner / hoofdgerecht uit De Spaanse keuken:

calderete van rijst met alioli

Ingrediënten:
bleekselderij, citroensap, droge martini, eidooier, garnalen, gedroogde rode peper, gemalen zwarte peper, knoflook, olijfolie, paellarijst, saffraandraadjes, tomaat, ui, verse peterselie, vis, water, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Brindisa:

Fideuà casta diva - Fideus met zeebanket, spinazie en venkel

Ingrediënten:
knoflookmayonaise, fideo, garnalen, groene paprika, garnaal, knoflook, laurier, mulfilet, nora paprika, olijfolie, peterselie, pimenton dulce, rode visbouillon, saffraandraadjes, spinazie, tomaten, ui, venkelgroen, vis, zeebrasemfilet, zeeduivelfilet, zeekat en zeezout

Keuken:
Spaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles