Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Hele gebraden hazenrug met cognacpepersaus
- Ingrediënten:
- boter, cashewnoten, cognac, groene peperkorrels, hazenrug, olie, peper, room, sjalot, spruitjes, tomaat, witte druif en zout
- Soort:
- wild
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, crème fraîche, droge witte wijn, ei, groentebouillon, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, spinazie, tijm, ui, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zure room |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Bijgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Te gast bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!: