141 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbloembotercitroensapeieidooiereiwitgroentebouillonknoflooklauriermelknootmuskaatolijfoliepeterseliepreisjalotsuikertijmuiwitte peperwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude doperwtensoep

Ingrediënten:
aardappel, bloem, doperwten, doperwtpeulen, lente-ui, melk, prei, sjalot, slabladeren, slagroom, suiker, ui, water, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Koude soep van groene tuinkruiden

Ingrediënten:
bloem, boter, dragon, eidooier, gedroogde dragon, kervel, lente-ui, melk, peterselie, prei, rijst, sjalot, slagroom, water, waterkers, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / buffet / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Langouste "Grand Chef"

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, cayennepeper, ei, gevulde groene olijven, kerriepoeder, langoest, laurier, mayonaise, peperkorrels, peterselie, room, tijm, tomaten, truffel uit blik, water, witte wijn, wortel, zout en zwarte olijven

Keuken:
Duits
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Gevulde artisjok "maritiem"

Ingrediënten:
artisjokken, azijn, dille, ei, garnalen, knoflookpoeder, mayonaise, mosterd, water, witte peper, zout en zure room

Keuken:
Duits
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / voorgerecht uit Koude keuken:

Haring op Boheemse wijze

Ingrediënten:
augurk, citroen, kappertjes, laurier, peperkorrels, peterselie, peterseliewortel, prei, room, selderij, ui, water, wijnazijn, wortel en zoute haring

Keuken:
Duits
Soort:
vis
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Koken voor elke dag:

Koude kaasfondue

Ingrediënten:
belegen kaas, brood, eierdooiers, nootmuskaat, peper, room, water en witte wijn

Soort:
eieren, kaas en zuivel / kaas
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Maîsroomsoep

Ingrediënten:
bloem, bouillonblokjes, maïskorrels, peper, peterselie, preiwit, room, selderij, uien, vetstof, water, wortelen en zout

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Garnalenroomsoep

Ingrediënten:
bloem, cognac, dille, garnalen, peper, room, selderij, tomatenpuree, uien, vetstof, water, witte wijn, wortelen en zout

Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Havergort met koolrabi

Ingrediënten:
basilicum, groentebouillonblokje, havergort, koolrabi, peper, ui, vetstof, walnoten, water, wortelen, zout en zure room

Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur / vegetarisch
Een recept uit Eric Van den Hende en Frank Croes - Bakboek

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Bakboek:

Kaassoesjes

Ingrediënten:
bloem, boter, eierdooier, eieren, kaas, melk, paprikapoeder, peper, room, selderijzout en water

Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Rijst-walnotentaart

Ingrediënten:
bieslook, ei, eidooier, langkorrelrijst, margarine, melk, paneermeel, peper, slagroom, walnoten, water, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
hartige taart / vegetarisch
Een recept uit  - Blue band kookboek pasta en rijst

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Blue band kookboek pasta en rijst:

Gevulde aubergines

Ingrediënten:
aubergines, ei, knoflook, oregano, paneermeel, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rijst, room, tomatenpuree, ui, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Patisserieboek

Snack of tussendoortje uit Patisserieboek:

Bitterballen

Ingrediënten:
boter, eidooier, eiwit, kruiden, paneermeel, patentbloem, peperkorrels, room, selderij, water, wortel en zout

Soort:
kalfsvlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Provençaalse kippensoep

Ingrediënten:
biet, boter, citroensap, foelie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, room, rozemarijn, soepkip, tomatenpuree, ui, water, witte druiven en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Recept uit Lidya Winkels kookboek:

Potage Madelon

Ingrediënten:
boter, eidooier, gerookte tong, peper, port, rijstmeel, room, soepbeenderen, soepvlees, tijm, tomaten, turffel, water en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
soep/bouillon
Haal meer recepten op...