Meer dan 1000 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aardappelbleekselderijbloembotercitroensapeikippenbouillonknoflooklauriernootmuskaatolieolijfolieparmezaanse kaaspeperpeterselieroomsjalotslagroomspinaziesuikertijmvolle melkwaterwortelzoutzwarte peper
Meld u gratis aan!

Zoek door uw kookboeken.

Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!

Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Pompoen - kaneelsoep

Ingrediënten:
bladpeterselie, bruine suiker, cashewnoten, flespompoen, gehakt, gember, kaneelpoeder, kippenbouillon, melk, olijfolie, pijnboompitten, pompoen, rode peper, room, ui, verse koriander, peper, wortel en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Home made:

Hampie

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, hamblokjes, melk, salie, tabasco, ui, varkensgehakt, worstvlees en zout

Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Konijn in pikante saus

Ingrediënten:
cayennepeper, gedroogde dragon, gemberwortel, groene appel, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olie, peterselie, tam konijn, tijmblaadjes, ui, volle melk en wild konijn

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Kokosnoedels

Ingrediënten:
boter, ei, eiernoedels, indiase currypasta, japanse sojasaus, knoflook, kokosmelk, lente ui, margarine, melk, noorse garnalen, olie, rode spaanse peper, shiitake, varkensschnitzel en wortel

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:

Romige bloemkoolsoep met stilton

Ingrediënten:
bleekselderij, bloemkool, boter, ciabatta, crème fraîche, kalfsbouillon, knoflook, maïzena, melk, olijfolie, slagroom, stilton en ui

Soort:
vlees / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Bijgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Groentesaté

Ingrediënten:
aubergine, champignons, citroensap, donkere basterdsuiker, gele paprika, ketjap manis, kippenbouillon, knoflook, koriander, limoensap, melk, olie, olijfolie, pindakaas, rode paprika, rode peper, sjalot, tomatenketchup en zilverui

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Brunch / lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Home made:

Drinken avocadosoepshotje

Ingrediënten:
avocado, bieslook, citroensap, kippenbouillon, melk, paprikapoeder, sherry, sjalot, tabasco en zure room

Soort:
soep/bouillon / gevogelte / vegetarisch
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo 1 notitie

Bijgerecht uit Polpo:

Gratin van bloemkool & fontina

Ingrediënten:
bloem, bloemkool, boerenkaas, boter, emmentaler, fontina, laurier, melk, mozzarella, parmezaanse kaas, ui, zoutflakes, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
crumble/gratin / vegetarisch / groente
Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Polpo:

Baccala mantecato

Ingrediënten:
fijn zout, klipvis, knoflook, laurier, melk, olijfolie, stokbrood, witte ui, zwarte peper en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Joëlle Lemmers, Sheraz Kazmi en Nawaz Kazmi - Papa Kazmi

Ontbijt / lunch / bijgerecht uit Papa Kazmi:

Naan Cheese Onion

Ingrediënten:
agavesiroop, soda, kalonjizaad, melk, mozzarella, rode ui, tarwebloem, yoghurt en zout

Keuken:
Indiaas
Soort:
brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Een recept uit Simone Kroon, Sándor Schiferli en House of Orgin - Raapsteeltje

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Raapsteeltje:

Noor-Hollandse zuurkool

Ingrediënten:
andijker muizen, boter, jeneverbes, laurier, melk, nootmuskaat, ontbijtspek, rookworst, ui, witte wijn, zuurkool en zuurkoolspek

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair

Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:

Goudse-kaassoep

Ingrediënten:
basilicum, bloem, boter, extra belegen goudse kaas, kruiden, groene pesto, jonge jenever, kervel, kippenbouillon, lente ui, margarine, melk, nootmuskaat, oud volkorenbrood en peterselie

Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Doperwtenflan

Ingrediënten:
bloem, boter, doperwten, ei, gekookte ham, melk, nootmuskaat, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees / ei/omelet/frittata
Haal meer recepten op...