Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Assinan (Rauwe groenteschotel)
- Ingrediënten:
- azijn, knoflook, komkommer, kool, sambal oelek, taugé, trassi en zout
- Keuken:
- Indonesisch
- Soort:
- groente
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, boter, bouillon, citroensap, courgette, gember, groente, kool, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, sjalot, sojasaus, spinazie, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder ziet u wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als u zich nu (gratis) aanmeldt op de website, kunt u uw eigen online boekenplank vullen met uw kookboeken en vindt u vervolgens recepten uit uw eigen kookboeken!
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Recept van Lovemyfood.nl:
Bijgerecht uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit Culinaire reisbibliotheek Maleisie:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Bijgerecht uit Jamie's Amerika:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / voorgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Bijgerecht / snack of tussendoortje uit De Joodse keuken:
Bijgerecht uit Koken met restjes is leuk:
Bijgerecht uit Koken met kruiden:
Diner / lunch / bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Recept uit Alles over kool:
Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:
Bijgerecht uit De dikke vegetariër: