Terug naar Roger Van Damme.

Recepten van Roger Van Damme

Overzicht van de recepten

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Koffie

Ingrediënten:
chocolade, chocoladeglacage, chocolademousse, karamelcrème, karamelglacage, koffieboontjes, koffiemousse, koffieschuimpjes, mascarponekoffiecrème en pure chocolade

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Chocolate art

Ingrediënten:
chococrunch, chocoladegelei, chocolade sablé, chocolade sponscake, crémeux van orizaba, delvauxmousse, eiwit-chocolademousse, koffiesaus, krokantje van chocolade, krul van melkchocolade, melkchocoladekrul, pure chocoladesprieten, pure spuitchocolade en spriet van pure chocolade

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Van Dammen

Ingrediënten:
chocoladeglacage, crème jivara exotique interieur, gekonfijte abrikozen, ijsballetjes, kalamansicrèmeux, koekjesbeslag, koffieganache, koffiemousse, koffie-pralinécrème, maltopoeder wit, melkchocolademousse, mousse d epices, nougatine, oranje glacage, panna cotta dulcey, pistachecrème, streuzel en wortelcake interieur

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Cake

Ingrediënten:
aardbeienconfituur, amandelpoeder, bloem, bloemsuiker, boter, ei, eidooier, eiwit, geklaarde boter, kristalsuiker, melk en vanillestokjes

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht uit Roger Van Damme desserts:

Soleil

Ingrediënten:
amandelmousse, citroencrémeux, crémeux van kalamansi, crémeux van passievruchten, gele glaçage, gelei van mangoazjn interieur, lemon cress, mangocoulis, panna cotta, passie-limoen-banaanijs, soleil-bonbon, suikerring, witte aalbessen, witte bloemetjes en witte broschocolade

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Aardbeienmousse

Ingrediënten:
aardbeienpasta sosa, aardbeienpoeder, aardbeienpuree, gelatinepoeder, limoensap, lobbige room, mascarpone, onderdeel van aardbeienlint, poedersuiker, water en yoghurtpoeder yopols sosa

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Yoghurtmousse

Ingrediënten:
gelatinepoeder, griekse yoghurt, limoensap, lobbige room, mascarpone, poedersuiker, rabarbersap, water en yoghurtpoeder yopols sosa

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Panna cotta

Ingrediënten:
gelatinepoeder, limoensap, lobbige room, melk, onderdeel van spiegeleitje, room, vanillestokje, water en yoghurt

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Yoghurtmousse

Ingrediënten:
gelatinepoeder, griekse yoghurt, limoensap, lobbige room, mascarpone, poedersuiker, rabarbersap, water en yoghurtpoeder yopols sosa

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Crunchballetjes

Ingrediënten:
aardbeiensuiker, gepofte rijst, gevriesdroogd aardbeienpoeder, knettersuiker, witte chocolade, witte chocoladeballetjes en yoghurtpoeder

Soort:
vegetarisch / condiment
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Pink melon

Ingrediënten:
basilicum, bouillon van watermeloen, framboos-aardbeienbloemetjes, gegrilde watermeloen, gekonfijte minitomaatjes, gemarineerde balletjes watermeloen, hot lips-bloemetjes, lichhe-rozengelei, lychees, olijfolie, tomatenchutney, tomatenpitjes, tomatenschuimpjes en vlierbloesem

Soort:
vegan
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Gele glaçage

Ingrediënten:
agar-texturas, citroenazijn, citroensap, gelatinepoeder, gele kleurstof, glucose, mangoazijn, mango, nappage neutre, onderdeel van soleil, passievruchtenpuree, sinaasappelpuree, suiker en water

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Cassismousse

Ingrediënten:
bosbessenjam, cabernet-sauvignonazijn, cassispuree, gelatinepoeder, melkchocolade, rodewijnazijnpoeder, room, violetsuiker, water en witte chocolade

Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Confituur

Ingrediënten:
abrikozenconfiture, citroengras, citroenrasp, dessertwijn, kaneelstokje, munt, sinaasappelrasp en vanillestokje

Soort:
vegan / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Witte bonbon

Ingrediënten:
banaancrispy, knettersuiker, passievruchtencrispy, witte chocolade, witte pro-gianduja, yoghurtcrispy en yoghurtpoeder

Soort:
vegetarisch / bonbons
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Groene glaçage

Ingrediënten:
agar texturas, citroenpuree, gelatinepoeder, glucose, kalamansiazijn, limoenpuree, nappage neutre, vanillesuker, water en wateroplosbare groene kleurstof

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Cherries

Ingrediënten:
cacao crue, chococrunch, chocoladesaus, crémeux van orizaba, frambozencrémeux, kersenchiboust, kersenkrokant, kersenschuimpjes, lemon cress, ontpitte kersen, paarse glacage, paarse viooltjes, pompernikkel, pure spuitchocolade, rode glaçage en zure room

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Sablé

Ingrediënten:
amandelpoeder, boter, broodbloem, citroenzest, ei, onderdeel van aardbeien uit hoogstraten, patisseriebloem, suiker en zout

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Bourdaloue van peren

Ingrediënten:
amandelcrème, amandelpoeder, cassonadesuiker, citroenrasp, ei, eidooier, limoenrasp, patisseriebloem, roomboter, sinaasappelrasp en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Soleil bonbon

Ingrediënten:
banaan crispy sosa, knettersuiker, onderdeel van soleil, passievrucht crispy sosa, progianduia blanca sosa, titaandioxide en ypghurt crispy sosa

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Crémeux van bergamot

Ingrediënten:
bergamotsuiker, boter, cassonade, citroenconcentraat, citroensap, eidooier, gelatinepoeder, limoensap, mascarpone, onderdeel van lemon squash, room, suiker, water en witte chocolade

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Sinaasappelsaus

Ingrediënten:
citroengras, kaneelstokje, koriander, kruidnagel, mousserende wijn, munt, sinaasappelrasp, sinaasappelsap, steranijs, suiker, water en xantana

Soort:
vegan / saus
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Yoghurtmousse

Ingrediënten:
gelatinepoeder, griekse yoghurt, limoensap, mascarpone, poedersuiker, rabarbersap, room, water en yoghurtpoeder

Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Gemarineerde abrikozen

Ingrediënten:
abrikozen, citroengras, dessertwijn, kaneelstokje, limoensap, onderdeel van ijssandwich, suiker, sushiazijn, vanillestokje, verse munt, water en zakje earlgreythee

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

A touch of Gold

Ingrediënten:
balsamicoreductie, bergamotsorbet, bladgoud, bloemblaadjes van witte chocolade, chocoladeglacage, chocolademousse, halve crunchbal interieur, karamelcrème, streuzel en tijm-chocolademousse interieur

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Mangocoulis

Ingrediënten:
amandelmelk, limoensap, mangoazijn, mango, onderdeel van spiegeleitje, passievruchtenpuree, suikerwater en xantana sosa

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Lemonjus

Ingrediënten:
citroengras, citroensap, gember, limoenblad, limoensap, munt, onderdeel van lemon squash, passiepuree, rode currypoeder, suiker en water

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Perencrème

Ingrediënten:
amandelspijs, eau de vie de poires williams, eidooier, gelatine, peren uit blik, pudding, puddingpoeder, slagroom en suiker

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Het beste van Roger van Damme:

Aardbeienbavaroistaart

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeiengelei, aardbeienmousse, aardbeiensiroop, bloem, eidooier, eiwit, puddingpoeder en suiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Rode glaçage

Ingrediënten:
agar texturas, cabernet-sauvignonazijn, citroensap, frambozenpuree, gelatinepoeder, glucose, nappage neutre, water en wateroplosbare rode kleurstof

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Mousse d'epices

Ingrediënten:
blonde kandijsuiker, earl grey thee, eidooier, gelatinepoeder, gezouten boter, glucose, kaneelstokje, kardemomzaad, limoensap, room, rum, sinaasappelsap, sinaasappelzeste, steranijs, suiker, tonkaboon, vanillestokje en water

Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Het beste van Roger van Damme:

Chocoladetaart

Ingrediënten:
bloem, blonde cassonadesuiker, boter, cacaopoeder, chocomousse, ei, eidooier, fondantchocolade, frambozen, frambozenconfituur, frambozenlikeur, lavendelsnoepjes, suiker en zetmeel

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Pomme pomme

Ingrediënten:
appelrolletjes, atsina cress, basilicumcrémeux, bavarois van witte chocolade, espuna van appelbier, groene chocoladekrullen, groene glaçage, pure chocoladesprietjes, vlierbessenbloesem, vlierbloesemschuim, witte rozenblaadjes, witte spuitchocolade, witte suikerkrul en yoghurtmousse

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Delvauxmousse

Ingrediënten:
bahiba valrhona, eidooier, guanaja valrhona, jivara valrhona, lobbige room, mycryo callebaut, onderdeel van chocolate art, room, suiker, tonkaboon, vanillestokje en water

Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Cheesecake

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeiencoulis, aardbeienpuree, gelatine, kristalsuiker, limoensap, panna cottacrème, platte kaas, room, taartbodem, water en zure room

Keuken:
Belgisch
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Yoghurtmousse

Ingrediënten:
gelatinepoeder, griekse yoghurt, limoensap, lobbige room, mascarpone, onderdeel van lemon squash, poedersuiker, rabarbersap, water en yoghurtpoeder yopols sosa

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Cerise

Ingrediënten:
chibouste kers, crème fraîche, crème van zure room, hot lips-bloemetjes, kersen, kersencoulis, kersen-mascarponecrème, kersenschuimpjes, koekjesbeslag, lint wit-violet, marshmallow kers, paarse glacage, pistachepoeder en pistachesponscake

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Appelcompote

Ingrediënten:
abrikoos, citroensap, glucose, jonagold appel, kaneelsuiker, pink lady appel, sinaasappelsap, suiker, vanilleazijn madagascar, water en xantana sosa

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Rode glaçage

Ingrediënten:
agar texturas, cabernet sauvignonazijn, citroensap, frambozenpuree, gelatinepoeder, glucose, nappage neutre, onderdeel van aardbeien uit hoogstraten, rode kleurstof wateroplosbaar en water

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Karamel

Ingrediënten:
boter, kaneelstokje, limoensap, rietsuiker, steranijs, suiker, tonkaboon, vanillestokje en water

Soort:
vegetarisch / suikerwerk
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Streuzel

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, cacaonibs, fleur de sel, hazelnootolie, palatinose, sinaasappelzeste, suiker en trisol

Soort:
vegetarisch / noten
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Bij de koffie uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Cake

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienconfituur, amandelpoeder, bloem, bloemsuiker, boter, ei, eidooier, eiwit, geklaarde boter, kristalsuiker, melk en vanillestokjes

Keuken:
Belgisch
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Verjaardagstaart

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienconfituur, boter, druiven, ei, frambozen, kiwi, kristalsuiker, mandarijnpartjes, notenbrésilienne, patisseriebloem, sinaasappelpartjes en slagroom

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Pannenkoeken met aardbeien

Ingrediënten:
aardbeiencoulis, aardbeiensiroop, arachideolie, bloem, bloemsuiker, boter, citroencress, eetbare bloemetjes, ei, geklaarde boter, kristalsuiker, melk, roompoeder, vanillestokjes en zout

Soort:
pannenkoeken en flensjes / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Panna cotta

Ingrediënten:
gelatinepoeder, limoensap, slagroom, melk, onderdeel van lucky egg, room, suiker, vanillestokje, wter, yoghurt en yoghurtpoeder yopols sosa

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Macaron witte truffel

Ingrediënten:
atsina cress, ganache witte truffel, macaron, poedersuiker, schaafsel van witte truffel, slagroom, vanille-ijs, vanillesaus, vlierbloesems en witte chocoladebros

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Rabarber-Aardbei

Ingrediënten:
aardbei vegetal, ananasaardbei, biscuit pain de genes, cheesecake, confit van rabarber, crémeux van frambozen, crème van rode bieten, frambozenaardbei, hotlips bloem, rabarberchips, rode chocoladekrullen, rode chocoladering, roze chocoladering, sweet onion pickle, witte chocoladering en zure room

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Clafoutis

Ingrediënten:
aardbeien, bloem, bloemsuiker, ei, kristalsuiker, melk, pistachepoeder, platte kaas, room en roompoeder

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Macaron

Ingrediënten:
albumina sosa, amandelpoeder, eiwit oud, eiwit vers, onderdeel van macarons en kaviaar, poedersuiker, suiker, titaandioxide en water

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Amandelmousse

Ingrediënten:
amandelmelk, citroensap, eidooier, gelatinepoeder, melk, mycryo callebaut, onderdeel van soleil, roompoeder, suiker en waterei

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Koffiesaus

Ingrediënten:
espresso, fleur de sel, frangelico-likeur, gecondenseerde melk, gemalen koffie, onderdeel van chocolate art en sinaasappelschil

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Sinaasappelcake

Ingrediënten:
boter, eidooier, eiwit, gekonfijte sinaasappel, pure chocolade, sinaasappelconfituur, sinaasappelsap, suiker, water, zelfrijzend bakmeel, zonnebloemolie en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Panna cotta

Ingrediënten:
gelatinepoeder, griekse yoghurt, limoensap, melk, onderdeel van soleil, room, suiker, vanillestokje, water en yoghurtpoeder

Soort:
pudding
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Aardbeiencrémeux

Ingrediënten:
aardbeienpasta, aardbeienpuree, ei, eidooier, gelatinepoeder, limoensap, mascarpone, suiker, water en yoghurtpoeder

Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Gin-tonic

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienpuree, basilicum, citroengras, gin, ijs, limoen, lycheesap uit blik, munt, rabarbersap, rode chilipeper, rozenessence, salie, schweppes pink pepper tonic en watermeloenballetjes

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Brownie

Ingrediënten:
aardbeien, amandelpoeder, atsinacress, bakpoeder, bloem, boter, cacaopoeder, chocolade, eidooier, eiwit, fleur de sel, hazelnootpoeder, karamelcrème, kristalsuiker en pure chocolade

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Basisrecept uit Het beste van Roger van Damme:

Siroop

Ingrediënten:
bladgelatine, citroensap, frambozenpuree, hibiscusthee, kardemomzaden, kriekbier, kristalsuiker, vlierbloesemsiroop en water

Soort:
siroop
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Lint wit-violet

Ingrediënten:
agar-agar, gelatinepoeder, glucose, paarse voedingskleurstof, room, sorbitol, violetsuiker, water, witte chocolade en yoghurtpoeder

Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Charlotte met peren

Ingrediënten:
abrikozengelei, amarettokoekjes, bloem, eidooier, eiwit, handpeer, perencrème, perensap, pistachenoten, puddingpoeder en suiker

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Chocoladekoekjes

Ingrediënten:
agar texturas, gellan texturas, glucose atomisé, goudpoeder, onderdeel van ijssandwich, pure cacaopâte 100 procent, suiker, water en xantana sosa

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Aardbeien uit Hoogstraten

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienmousse, basilicumcrémeux, slagroom, crème patissière met gember, koekjesbeslag, rode glaçage, sablé, soezenbeslag, soezenkrokant en yoghurtmousse

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Trio chocolade

Ingrediënten:
chocoladeglacage, chocoladesabayon, karamelcrème, melkchocolademousse, pure chocolademousse, staafjes pure chocolade, streuzel en witte chocoladebavarois

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Aardbeiencrémeux

Ingrediënten:
aardbeienpuree, ei, eidooier, gelatinepoeder, kristalsuiker, limoensap, mascarpone, suikervrije aardbeiencompote en water

Soort:
fruit / pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Aardbeienmousse

Ingrediënten:
aardbeienpasta sosa, aardbeienpoeder sosa, aardbeienpuree, gelatinepoeder, limoensap, lobbige room, mascarpone, onderdeel van aardbeien uit hoogstraten, poedersuiker, water en yoghurtpoeder yopols sosa

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Celebration

Ingrediënten:
aardbeiencremeux, atsina cress, basilicumcrémeux, bavarois van witte chocolade, bosvruchteninterieur, cassimousse, crunchballetjes, framboos-chocoladeballetjes, framboos-violetbiscuit interieur, frambozencoulis, frambozenespuma, frambozenmousse, ijsballetjes samba, maltopoederaardbei, ring witte chocolade, rode glacage, suikerbal, suikerring rood-wit-roze, violetgelei, witte tuille en yoghurtmousse

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Amandelmousse

Ingrediënten:
amandelmelk, cacaoboter, eidooier, gelatinepoeder, limoensap, melk, room, roompoeder, suiker en water

Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Botercrème

Ingrediënten:
aardbeienconfituur, boter, eidooier, kristalsuiker, rode voedselkleurstof, room, roompoeder, vanillestokje en volle melk

Soort:
pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Koekjesbeslag

Ingrediënten:
agar texturas, gellan texturas, glucose atomisé, onderdeel van aardbeien uit hoogstraten, pure cacaopâte 100 procent, water en xantana sosa

Soort:
suikerwerk
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Pruimentaart

Ingrediënten:
abrikozenconfituur, bloem, boter, cassonadesuiker, citroenrasp, ei, eidooier, limoenrasp, pistachepoeder, pruimencompote, sinaasappelrasp, slagroom, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Aardbeienmousse

Ingrediënten:
aardbeienpasta sosa, aardbeienpoeder sosa, aardbeienpuree, gelatinepoeder, limoensap, lobbige room, mascarpone, poedersuiker, water en yoghurtpoeder yopols sosa

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Appelcompote

Ingrediënten:
blonde cassonadesuiker, boter, citroensap, fleur de sel, golden delicious appel, jonagold appel en suiker

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Mousse van framboos

Ingrediënten:
aardbeienpoeder sosa, aardbeiensuiker, albumina sosa, frambozenpuree, gelatinepoeder, italiaanse meringue, limoensap, lobbige room, suiker, vers eiwit en water

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

De lekkerste rijsttaart

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, banketbakkersroom, bloem, boter, cassonadesuiker, chocoladeschaafsel, ei, eidooier, limoensap, melk, poedersuiker, rijstpap, slagroom, suiker, gist en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Soleil

Ingrediënten:
amandelbiscuit interieur, amandelmousse, atsina cress, chocoladedeco geel-wit, gele glacade, kalamansicrémeux, limoencrémeux, mango-azijngelei interieur, mangocoulis, passiecrémeux, passieschuimpjes, suikerring geel, witte bonbon en witte chocoladebros

Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Pruimencompote

Ingrediënten:
aardappelzetmeel, amaretto, appelcider, blauwe rozijnen, dessertwijn, gedroogde pruimen, gedroogde vijgen, gemberpoeder, jonagold, kaneelpoeder, lichte kandijsuiker, vanillestokje en water

Soort:
chutney/pickle/jam/compote / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Hollandse appeltaart

Ingrediënten:
amandelkrokant in chocolade, appelcompote, appelrolletjes, atsina cress, crème patissière met citroen, crunch van witte chocolade, espuma van yuzu, munt, vlierbesbloesem, witte spuitchocolade en yoghurtmousse

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Wortelcake interieur

Ingrediënten:
bakpoeder, banaan, bloem, citroenzeste, eidooier, eiwit, amandelmeel, hazelnoot, pijnboompitten, hazelnootpoeder, invertsuiker, melkchocolade, sinaasappelzeste, suiker, witte chocolade, wortel, wortelpuree en zout

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Oranje en gouden glaçage

Ingrediënten:
agar texturas, citroenazijn, citroensap, gelatinepoeder, glucose, goudpoeder, mangoazijn, mango, nappage neutre, onderdeel van lucky egg, oranje voedingskleurstof, passievruchtenpuree, sinaasappelpuree, suiker en water

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Paarse glaçage

Ingrediënten:
agar texturas, cabernet-sauvignonazijn, citroensap, gelatinepoeder, glucose, kersenpuree, nappage neutre, water en wateroplosbare paarse kleurstof

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Oranje glaçage

Ingrediënten:
agar-agar, citroenazijn, citroensap, gelatinepoeder, glucose, mango-azijn, mango, neutrale gelei, oranje voedingskleurstof, passievruchtenpuree, sinaasappelpuree, suiker en water

Soort:
vegan / glazuur
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Rijstpap

Ingrediënten:
citroengras, citroenrasp, kaneelpoeder, kokosmelk, limoenblaadjes, limoenrasp, melk, munt, rijst, sinaasappelrasp, suiker en vanillestokje

Soort:
vegetarisch / pap
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Mangocoulis

Ingrediënten:
amandelmelk, limoensap, mangoazijn, mango, onderdeel van soleil, passievruchtenpuree, suiker, water en xantana sosa

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Groene glaçage

Ingrediënten:
agar texturas, citroenpuree, gelatinepoeder, glucose, groene kleurstof, kalamansiazijn, limoenpuree, nappage neutre, onderdeel van lemon squash, suiker en water

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Rode glaçage

Ingrediënten:
agar texturas, cabernet-sauvignonazijn, citroensap, frambozenpuree, gelatinepoeder, glucose, nappage neutre, water en wateroplosbare rode kleurstof

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Brownies

Ingrediënten:
bloem, boter, donkere cassonadesuiker, eidooier, eiwit, fondantchocolade, hazelnoten, karamel, lichte cassonadesuiker, poedersuiker en zetmeel

Soort:
koek en gebak / vegetarisch / chocolade
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Lemon squash

Ingrediënten:
basilicumcress, citroensorbet, crémeux van basilicum, crémeux van bergamot, crémeux van passievruchten, ganache van bergamot, gele bloemetjes, groene glaçage, lemonjus, suikerring, witte broschocolade, witte spuitchocolade en yoghurt mousse

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Paarse glacage

Ingrediënten:
agar-agar, cabernet sauvignon-azijn, citroensap, gelatinepoeder, glucose, kersenpuree, neutrale gelei, paarse voedingskleurstof, suiker en water

Soort:
vegan / glazuur
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Chocoladegelei

Ingrediënten:
aspoeder, cacaopoeder, gelatinepoeder, glucose, mangoazijn, onderdeel van chocolate art, pure chocolade callebaut 811, room, suiker en water

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Het beste van Roger van Damme:

Tompoes

Ingrediënten:
aardbeien, aardbeienconfituur, bladerdeeg, bladgelatine, boter, cassonadesuiker, eidooier, fondantsuiker, kristalsuiker, melk, pure chocolade, room, roompoeder en vanillestokje

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Mokken

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne suiker, lichte cassonadesuiker, vanillestokje en zout

Soort:
koek en gebak / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Red fruit flower

Ingrediënten:
cassismousse, chocolade sablé, frambozencoulis, jus van kriekbier, kersen, kersenconfituurinterieur, krokantje van chocolade, melkchocoladegarnituur, paarse spuitchocolade en pure chocoladegarnituur

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Cassismousse

Ingrediënten:
bosbessensap, cabernet-sauvignonazijn, cassispuree, gelatinepoeder, guanaja valrhona, jivara valrhona, lobbige room, rodewijnazijnpoeder, room, violetsuiker en water

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Rode glaçage

Ingrediënten:
agar texturas, cabernet sauvignonazijn, citroensap, frambozenpuree, gelatinepoeder, glucose, nappage neutre, onderdeel van aardbeienlint, rode kleurstof wateroplosbaar en water

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Rode glaçage

Ingrediënten:
agar-agar, cabernet-sauvignonazijn, citroensap, frambozenpuree, gelatinepoeder, glucose, neutrale gelei, rode voedselkleurstof, suiker en water

Soort:
vegan / glazuur
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Oma's appeltaart

Ingrediënten:
abrikozenconfituur, amandelpoeder, appelvulling, cassonadesuiker, citroenrasp, ei, eidooier, granny smith, limoenrasp, patisseriebloem, poedersuiker, roomboter, sinaasappelrasp, water en zout

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Kroepoek

Ingrediënten:
amandelcrunch, bloemsuiker, chocolade kroepoek, chocoladespongecake, cremeux van orizaba, lemon cress, paarse vioolblaadjes, pure chocoladesprietjes en tonka-amandelcrème

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

IJssandwich

Ingrediënten:
bladerdeeg, caramel exotique, chantilly met mascarpone en vanille, chocoladekoekjes, citroenconfit, frangipane, gemarineerde abrikozen, oranje chocoladekrullen, oranje eetbaar viooltje en stracciatella-ijs

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Cupcakes

Ingrediënten:
bakpoeder, blauwe bessen, bloem, ei, marsepein, marshmallows, rode bessen, rozijnen, smarties, snoepjes, sojaolie, suiker, suikercrème, water en zout

Soort:
koek en gebak / vegetarisch / chocolade
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Bij de koffie uit Het beste van Roger van Damme:

Kaastaart

Ingrediënten:
bloem, boter, citroenrasp, donkere cassonadesuiker, eidooier, gezouten boter, griekse yoghurt, kristalsuiker, kwarkvulling, limoensap, platte kaas, poedersuiker en vanillestokje

Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Gele glaçade

Ingrediënten:
agar-agar, citroenazijn, citroensap, gelatinepoeder, gele voedingskleurstof, glucose, mango-azijn, mango, neutrale gelei, passievruchtenpuree, sinaasappelpuree, suiker en water

Soort:
vegan / glazuur
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Olor verde

Ingrediënten:
aardbeienmousse, ananasaardbei, bananenaardbei, bavarois van witte chocolade, bosaardbei, frambozenaardbei, lemoncress, mousse van framboos, paarse vioolblaadjes, rode glaçage, roze spuitchocolade, suikerring en witte spuitchocolade

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Yoghurtmousse

Ingrediënten:
gelatinepoeder, griekse yoghurt, limoensap, lobbige room, mascarpone, onderdeel van aardbeienlint, poedersuiker, rabarbersap, water en yoghurtpoeder yopols sosa

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Aardbeienlint

Ingrediënten:
aardbeienmousse, ananasaardbei, banaaanaardbei, basilicumcress, bavarois van witte chocolade, chocoladedeor, espuma van frambozen, frambozenaardbei, frambozencoulis, gevriesdroogde aardbeiencrunch sosa, hotlips bloem, rode glaçage, rode suikerbol, vanilleroomijs met aardbeiencrunch, vlierbesbloesem, witte spuitchocolade en yoghurtmousse

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Pomme pomme

Ingrediënten:
appelcrémeux, atsina cress, chocoladetransfer, fijn pistachepoeder, karamel, karamelglacade, karamelkrul, maltopoeder wit, mascarponequenelle, suiker-botercrème interieur, tarte tatin, vanilleslagroomdoppen, vlierbloesemcrémeux en vlierbloesemschuimpjes

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Streuzel

Ingrediënten:
amandelpoeder, bloem, boter, cacaonibs, fleur de sel, hazelnootolie, palatinose, sinaasappelzeste, suiker en trisol

Soort:
vegetarisch / noten
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Basisrecept uit Het beste van Roger van Damme:

Kwarkvulling

Ingrediënten:
boter, citroengras, citroenrasp, eidooier, griekse yoghurt, kwark, melk, platte kaas, puddingpoeder, room, suiker en vanillestokje

Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Recept uit Het beste van Roger van Damme:

Bergamotsorbet

Ingrediënten:
bergamotsap, cremodan creamline ijsstabilisator, glucose, invertsuiker, magere melkpoeder, mango, procrema ijsstabilisator en water

Soort:
vegetarisch / sorbet
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Lucky egg

Ingrediënten:
dulceymousse, mangocoulis, melkchocolade-decoratie, orange en gouden glaçage en panna cotta

Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Recept uit Roger Van Damme desserts:

Yoghurtmousse

Ingrediënten:
gelatinepoeder, griekse yoghurt, limoensap, lobbige room, mascarpone, onderdeel van aardbeien uit hoogstraten, poedersuiker, rabarbersap, water en yoghurtpoeder yopols sosa

Een recept uit Roger Van Damme - Het beste van Roger van Damme

Diner / nagerecht uit Het beste van Roger van Damme:

Dame Blanche

Ingrediënten:
aardbeibloemetjes, chocoladesaus, chocoladeschijf, chocoladesponscake, chocoladestreuzel, munt, slagroomdoppen en vanille-ijs

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Roger Van Damme desserts

Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:

Black Circle

Ingrediënten:
bladgoud, bloemsuiker, chococrunch, chocoladegelei, chocoladekrul, gekarameliseerde pecannoot, interieur van foie gras, koffiesaus, rol van chocolademousse en thaise kokos