Kreeftensaus
★
★
★
★
★
Een recept van Bas de Groot, Yves De Smedt, Renger Dijkema en Frank Redant.
U vindt dit recept op pagina 172 in Vis, schelp- en schaaldieren .
- Keuken:
- Belgisch
- Soort:
- saus / schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- armagnac
- boter
- bouquet garni
- cayennepeper
- dragon
- knoflook
- langoustine
- rode wijn
- sjalot
- suiker
- tomaat
- tomatenpuree
- ui
- wortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.