Gevulde haas - lièvre en cabessal
★
★
★
★
★
Een recept van Gilles Pudlowski.
U vindt dit recept op pagina 142 in Frankrijk koken en reizen .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / wild
Ingrediënten
- armagnac
- buikspek
- cahors-wijn
- droge rode wijn
- ei
- haas
- kalfsschenkel
- kalfsschouder
- kalfsvlees
- kippenbouillon
- knoflook
- nootmuskaat
- ontbijtspek
- oud brood
- pancetta
- peper
- prosciutto
- rauwe ham
- sjalot
- ui
- verse peterselie
- verse tijm
- zout
- zwoerd
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.