Gevulde haas - lièvre en cabessal

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 142 in Frankrijk koken en reizen .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Cassoulet de porc et de mouton - Bonen gebakken met varkensfilet, schapen- of lamsschouder en worst

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Met lekkere dingen gevulde kalkoen

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Wildterrine van gans en ander wild

Serveersuggestie Wildterrine van gans en ander wild

Boerenpaté - pàté de campagne

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II