Cassoulet de porc et de mouton - Bonen gebakken met varkensfilet, schapen- of lamsschouder en worst
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 435 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / schapenvlees / varkensvlees / lamsvlees
Ingrediënten
- armagnac
- broodkruim
- bruine fond
- cognac
- droge witte wijn
- fricandeau
- ganzenvet
- gedroogde witte bonen
- gepekeld varkensvlees
- knoflook
- kruidnagelen
- lamsborst
- lamsbotten
- lamsschouder
- laurier
- mager varkensvlees
- marinade sèche
- olie
- peper
- peterselie
- reuzel
- runderbouillon
- schaapsborst
- schaapsschouder
- schapenbotten
- spek
- tijm
- tomaten
- tomatenpuree
- tomatenpuree uit blik
- truffel uit blik
- truffelvocht
- ui
- uitgebakken varkensvet
- varkensbotten
- varkensbraadvet
- varkenslende
- varkenszwoerd
- vet spek
- water
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.