Terug naar Story on a Plate.

Story on a Plate recepten

The Delicate Art of Plating Dishes

Overzicht van alle recepten

Een recept uit  - Story on a Plate

Bijgerecht uit Story on a Plate:

koolsla

Ingrediënten:
bieslook, broccolisteel, groene radijs, mosterddressing, oranje-paarse wortel, radijs, rode kool, rode wortel, witte kool en wortel

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
vegan
Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

Skyr mousse

Ingrediënten:
gepasteuriseerd eiwit, room, skyr en suiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / zuivel
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / nagerecht uit Story on a Plate:

Meringue, ijs en roos

Ingrediënten:
framboos, ijs, meringuescherven, roze rozenblaadjes, suikerspin en tropisch fruit

Keuken:
Internationaal / Zuid-Afrikaans
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

Eidooier

Ingrediënten:
ei, eidooier en zonnebloemolie

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / nagerecht uit Story on a Plate:

Meringue met mais

Ingrediënten:
eiwit, gebrande maisbladmeel, gebrande vanilleroom, mascarpone, suiker, suikermais en zout

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

Duindoornolie

Ingrediënten:
gedroogvriesde duindoorn en zonnebloemolie

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / condiment
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:

Kleurrijke salade

Ingrediënten:
bieslook, gele tomaat, gemengde slasoorten, olijf, peterselie, rode ui, tomaat en zwarte tomaat

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade
Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

Je maakt Aziatisch voedsel, toch?

Ingrediënten:
amerikaanse venusschelpen in dim-sumstijl, habanero-chutney, in bietensap gemarineerde kwartelei, pasta, roggebloem en zwart sesamzaad

Keuken:
Aziatisch / Internationaal
Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

Substituties

Ingrediënten:
ei, jackfruit, koolviskuit en voorgerecht

Keuken:
Aziatisch / Amerikaans / Internationaal
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Gevulde poblana-pepers met walnootsaus

Ingrediënten:
amandelschaafsel, appel, banaan, gehakt, gekonfijt fruit, granaatappelpitten, kappertje, kipbouillonblokje, knoflook, kruidnagel, olijf, olijfolie, peer, perzik, peterselie, rozijnen, sherry, suiker, tomaat, ui, walnotensaus en zout

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

Knapperige yoghurt

Ingrediënten:
appelciderazijn, citroenzuur, eiwit, poedersuiker, suiker, yopol en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / zuivel
Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

Bonensalade

Ingrediënten:
bonen, ingelegde ui en voorgerecht

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
vegan
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:

Komkommer-avocadogazpacho met nori

Ingrediënten:
avocado, boerenkoolcress, kelp, knoflook, komkommer, nasturtium cress, nori, olijfolie, pimpernel, rode pepervlokken, sesamolie, sjalot, venkelblad, witte wijnazijn en zout

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Langzaam gegaard rundvlees met roze peperkorrels

Ingrediënten:
chipotlepeper in abodosaus, fijne rib, gegrilde mais, kippenbouillon, knoflook, komijnpoeder, komkommer, koriander, laurier, limoen, radijs, rode ui, rode wijnazijn, roze peperkorrels en vioolblaadjes

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

Walnootsaus

Ingrediënten:
crème fraîche, kaneel, walnoten en zachte geitenkaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

Herfst meloen

Ingrediënten:
citroenverbena, crème brúlée, galiameloen, gele krenten, goudsbloem, honingmeloengranita, melk, meloenzaad en room

Keuken:
Internationaal / Brits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / nagerecht uit Story on a Plate:

Gravel

Ingrediënten:
appelgranité, in hooi gebakken appel, melksorbet, meringue met as, meringue met karamel, rozemarijnmalt, rozemarijnsneeuw, vloeibare stikstof en witte meringue

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / nagerecht uit Story on a Plate:

Perzikterrine

Ingrediënten:
perzik, rozebottelsorbet en zuring

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
vegan
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:

Gevulde mandarijn

Ingrediënten:
gemarineerde zalmeitjes, mandarijn en zee-egelkuit

Keuken:
Japans / Amerikaans / Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

Nahuari's star

Ingrediënten:
actievekoolpoeder, aloe vera, citroen, domaine de canton ginger liqueur, guavepuree, nuestra soledad ejutia mezcal, rozensiroop en suze liqueur

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
cocktails
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Langoustine

Ingrediënten:
langoustine

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Komkommer, lavas en eend

Ingrediënten:
eendencharcuterie, gefermenteerde komkommer, gepekelde komkommer, ingemaakte komkommer, komkommerbloesem, komkommerijs en salade

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
gevogelte
Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

Oesters

Ingrediënten:
appel, foreleitjes, oesters, vloeibaar stikstof en zeewier

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

La casa azul

Ingrediënten:
aqua di cedro, creme de violette, lavendelsiroop, limoen en tequila casa dragones blanco

Keuken:
Internationaal
Soort:
cocktails
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Langoustine

Ingrediënten:
beurre blanc, bieslook, gefermenteerde knolselderij, kool, langoustines en tapioca

Keuken:
Zweeds / Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

Tsukune

Ingrediënten:
bruine suiker, eidooier, kippendij, lente-ui, mirin, sesamolie, sjalot, sojasaus, varkensbuik en water

Keuken:
Japans / Internationaal / Australisch
Soort:
gevogelte / varkensvlees
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:

Kumizakana - Proeverij van Japanse voorgerechten

Ingrediënten:
bamboescheuten in kombu, compote van zure kersen, daikon, daikonwortel, gepekelde groenten, miso, oos indische kers, physalis, rode zeebaars, spinazie met sesamdressing, visfilet en zeeslak

Keuken:
Japans / Internationaal
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / nagerecht uit Story on a Plate:

Pavlova

Ingrediënten:
aardbeien, marshmalloschuim, passiefruit, passiefruitmeringue, passiefruitwrongel, slagroom en viooltjes

Keuken:
Amerikaans / Internationaal / Nieuw-Zeelands
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / nagerecht uit Story on a Plate:

Gebrande zoethoutwortel

Ingrediënten:
anijs, marshmallow, slagroom, witte chocolade, zoethout en zoethoutparfait

Keuken:
Internationaal / Brits
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / nagerecht uit Story on a Plate:

Beehive

Ingrediënten:
chocoladecrumble, kaneelijs, kastanje, kastanjemeringue en pompoenpuree

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
vegan
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Thaise lente

Ingrediënten:
ingemaakte wilde look, jonge bamboescheuten, jonge varentoppen en op kersenhout gerookte sashimi

Keuken:
Thais / Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / nagerecht uit Story on a Plate:

Esdoorn-proeverij

Ingrediënten:
churros, esdoorndip, esdoornkoekjes en rode hibiscusbladeren

Keuken:
Amerikaans / Internationaal / Deens
Soort:
vegan
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / nagerecht uit Story on a Plate:

Rustieke taart

Ingrediënten:
karamelsaus, sorbetquenelle en taart met fruit van het seizoen

Keuken:
Canadees / Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:

Saviors - Smaakmakers

Ingrediënten:
cake, druivenblad, kakimousse, karamelijs, merggel, perenballetjes, suikerklontjes en vissaus

Keuken:
Aziatisch / Amerikaans / Internationaal
Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

Het paarse servies

Ingrediënten:
casamigos tequila blanco, eiwit, huana guanabana rum likeur, lavendelsiroop, limoen en spirulina poeder

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
cocktails
Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

Pipiánsaus

Ingrediënten:
boter, koriander, pompoenzaad, serranopepers, witte ui en zure room

Keuken:
Mexicaans / Internationaal
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / nagerecht uit Story on a Plate:

Ode aan de zomertuin

Ingrediënten:
abrikoospittenijs, citroen-verbanacake en perzikmousse

Keuken:
Japans / Frans / Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Getijdenpoel

Ingrediënten:
aardappel met inktvisinkt gerookt op hickory, amerikaanse elftkuit, blauw zeeglas, gepofte krabcrackers, knoflook, kombu en rijstcracker, koriander, ngom saus en zeeduivel

Keuken:
Aziatisch / Amerikaans / Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / nagerecht uit Story on a Plate:

Pistache-ijs

Ingrediënten:
gecondenseerde melk, leliebloemen, physalis, pistache essence, roos en slagroom

Keuken:
Internationaal / Zuid-Afrikaans
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:

Nest egg

Ingrediënten:
ei, eierschaal, gerookte boter, ongzouten boter, paddenstoelen, peterselie, rook en slagroom

Keuken:
Internationaal / Brits
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:

Worteltjes

Ingrediënten:
groene saus, wortel en worteljus

Keuken:
Amerikaans / Internationaal / Deens
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Duroc varken, biet en ui

Ingrediënten:
biet, gekonfijt en geroosterd varkensvlees, kamille, rozebottelthee en ui

Keuken:
Internationaal / Deens
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / tussengerecht uit Story on a Plate:

Naakt

Ingrediënten:
100 jaar oud kwartelei, eendenborst, ganzenvoet, hangop, miso en rogjus

Keuken:
Aziatisch / Amerikaans / Internationaal
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / nagerecht uit Story on a Plate:

Vijgenblad

Ingrediënten:
vijgenbladeren, vijgenbladgranita en zwarte vijgen

Keuken:
Internationaal / Brits
Soort:
vegan
Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

Vruchtenchips

Ingrediënten:
aardbei, appel, bloedsinasappel, kweepeer, munt, peer en suikerstroop

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / fruit
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Gerookte haring, crème Molette en koolrabi

Ingrediënten:
algenpoeder, bieslook, bosbessen, broodcroutons, canola-olie, ciderazijn, gerookte haring, gerookte makreel, knolselderij, koolrabi, peper, sjalot, slagroom, witte ui en zout

Keuken:
Canadees / Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Eetbare Zen-tuin

Ingrediënten:
chana dal, hertenhaas, pijnappelpitolie, spons-mos van chrysanten en zand van aardappelchips

Keuken:
Aziatisch / Amerikaans / Internationaal
Soort:
wild
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Unagi chawanmushi

Ingrediënten:
dashi, eicustard, gegrilde paling, gemarinerde zalmkaviaar en japanse peperboombladeren

Keuken:
Japans / Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:

Gepocheerd ei met wilde paddenstoelen

Ingrediënten:
cantharellen, eikhaas, hibiscusblad, trompets de mort, vaste melkbestanddelen, witte truffel en zuurdesemchips

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

Lente inspiratie

Ingrediënten:
slablad, kruiden, lentebloemen, salade en vloeibaar stikstof

Keuken:
Amerikaans / Internationaal
Soort:
vegan
Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

Gouden chirashizushi taco

Ingrediënten:
bloemen, dashi-omelet, goma, goudstof, japanse pickles, kaviaar, nori, sushirijst, zalm, zalmeitjes en zeeegels

Keuken:
Internationaal / Australisch
Soort:
crossover
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:

Pétoncle

Ingrediënten:
petoncles

Keuken:
Canadees / Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Story on a Plate

Diner / nagerecht uit Story on a Plate:

Ode aan de stadshoning

Ingrediënten:
banaan-karamel-honingbonbon, crunch van witte chocolade en honing, gemberpastille, honing, honingtaart en kumquat

Keuken:
Internationaal / Oosters
Soort:
vegetarisch / bonbons
Een recept uit  - Story on a Plate

Snack of tussendoortje uit Story on a Plate:

Olijven uit de bodega

Ingrediënten:
botija olijven, koriander, limo chili, limoensap, olijvenbrioche, rode ui, salsa criola en zout

Keuken:
Peruaans / Internationaal / Italiaans
Soort:
vegan