Daube Provençale - Provencaalse lamstoof
★
★
★
★
★
Een recept van Anthony Bourdain.
U vindt dit recept op pagina 162 in Les Halles kookboek .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vlees
Ingrediënten
- aardappel
- bleekselderij
- bloem
- boter
- bouquet garni
- kalfsbouillon
- kippenbouillon
- knoflook
- lamnek met bot
- lamsbouillon
- lamsschouder
- mager spek
- olijfolie
- peper
- bladpeterselie
- sinaasappelschil
- tomatenpuree
- ui
- witte wijn
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.