Broodjes gevuld met garnalenragout
      
        ★
        ★
        ★
        ★
        ★
      
    
Een recept van Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn.
U vindt dit recept op pagina 79 in Liever lokaal .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- lunch
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Ingrediënten
- bloem
- boter
- droge witte wijn
- eidooier
- garnalen
- groentebouillon
- kadetjes
- luxebroodjes
- nootmuskaat
- puntjes
- slagroom
- visbouillon
- worcestersaus
- wortelpeterselieloof
- zout
            Meld u gratis aan!
            
        Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
              Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
            
Advertentie
 
  Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
 
 
 
