WIldzwijnfilet met rozenbottelsaus
★
★
★
★
★
Een recept van Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn.
U vindt dit recept op pagina 381 in Liever lokaal .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- wild
Ingrediënten
- balsamicoazijn
- boter
- gort
- knoflook
- olie
- peper
- rode wijn
- roodloof
- rozenbottelgelei
- runderbouillon
- slagroom
- wildzwijnfilet
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.