Wildzwijnfilet

Wildzwijnfilet wordt beschouwd als wild zwijnsvlees.

Alternatieve naam: zwijnenfilet.

Zoek naar wildzwijnfilet in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met wildzwijnfilet in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste wildzwijnfilet recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient wildzwijnfilet:

Een recept uit Marijne Thomas en Liesbeth Thomas - Koch!

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:

Zwijneragout met gedroogde pruimen

Ingrediënten:
bloem, bouquet garni, citroen, gedroogde pruimen, jeneverbessen, olie, peper, rode wijn, sjalotjes, knoflook, tomatenpuree, wildfond, wildzwijnfilet, wortels en zout

Keuken:
Duits
Soort:
stoofgerecht / wild
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Wild zwijn met cranberrycompote

Ingrediënten:
cranberry, olijfolie, rode wijn, suiker en wildzwijnfilet

Soort:
carpaccio/tartaar / wild
Een recept uit Thea Spierings en M. van Stokkom - Carpaccio!

Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:

Wildzwijnfilet en kumquat

Ingrediënten:
eikenbladsla, frisee, kumquat, olijfolie, suiker en wildzwijnfilet

Soort:
carpaccio/tartaar / wild
Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

WIldzwijnfilet met rozenbottelsaus

Ingrediënten:
balsamicoazijn, boter, gort, knoflook, olie, peper, rode wijn, roodloof, rozenbottelgelei, runderbouillon, slagroom, wildzwijnfilet en zout

Keuken:
Hollands
Soort:
wild
Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

Spies van wildzwijn

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, paprika, sojasaus, spek, tijm, wild zwijnsvlees en zonnebloemolie

Soort:
barbecue/grill / wild
Een recept uit Toni Mazel & Stijn Nieuwendijk

Recept van Wat Aten Zij?:

Werken met Wild

Ingrediënten:
chocolade, fazant, fond, hert, pancetta, reebout, reerug, truffel, wijn, wild, wild zwijn, wildzwijnbout en zuurkool

Een recept uit Ronald Timmermans en Remko Kraaijeveld - Wild

Diner / hoofdgerecht uit Wild:

Balkenbrij van wild zwijn en bramen

Ingrediënten:
boekweitmeel, boter, paddestoelen, peper, rietsuiker, rozijnen, spekblokjes, water, wilde bramen, wildfond, wildkruiden, wild zwijnsvlees en zout

Soort:
wild