Kweekvis met witte bonen en knoflookpuree
★
★
★
★
★
Een recept van Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn.
U vindt dit recept op pagina 383 in Liever lokaal .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- avondmaal / hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- boter
- kabeljauw
- meerval
- peper
- peterseliewortel
- peterseliewortelloof
- tarbot
- ui
- vis
- witte bonen
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Kabeljauw, gegrilde, met luchtige worcestershiresaus-boter

Cannelloni van knolselderij & truffel, gekonfijte kabeljauw en kreeft

Kabeljauw met wortelboter
Black Cod "Fredy Girardet": Sous Vide Black Cod with Condrieu Butter, Artichoke Confit, Fricassee of Fava Beans and Lychees, Apricot and Jasmine Puree and Blossom Salad
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]](/uploads/book/cover/19446/thumb_vol-5-angle.png)