Kweekvis met witte bonen en knoflookpuree
★
★
★
★
★
Een recept van Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn.
U vindt dit recept op pagina 383 in Liever lokaal .
- Keuken:
- Hollands
- Gang:
- avondmaal / hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
- boter
- kabeljauw
- meerval
- peper
- peterseliewortel
- peterseliewortelloof
- tarbot
- ui
- vis
- witte bonen
- wortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Advertentie
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vindt u dit (ook) lekker?
Black Cod "Fredy Girardet": Sous Vide Black Cod with Condrieu Butter, Artichoke Confit, Fricassee of Fava Beans and Lychees, Apricot and Jasmine Puree and Blossom Salad
Gekookte vis uit Shanghai
Kabeljauw met wortelboter
delicious. magazine - 2006-12Cannelloni van knolselderij & truffel, gekonfijte kabeljauw en kreeft