Boudin blanc - worst van blank vlees: kip en kalf of kip en varkensvlees

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 506 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Soort:
worst

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Kashkaval pané - Gefrituurde kaas

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Croquettes de palais de boeuf - Kroketten van verhemelte van rund, M. Cardekki,1822

Een recept uit Johannes van Dam - Het krokettenboek

Scampi fritti

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Arancini gevulde risottoballetjes

Een recept uit Keda Black en Nathalie Carnet - Balletjes