La terrine verte/Pâté sans porc - Paté zonder varkensvlees
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 531 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- paté/terrine
Ingrediënten
- cognac
- ei
- épices fines
- ganzenvet
- kalfshersenen
- kalfsniervet
- kipfilet
- kippenbouillon
- kippenlevertjes
- kippenvet
- kippenvlees
- knoflook
- lamshersenen
- mager kalfsvlees
- melk
- nootmuskaat
- peper
- runderhersenen
- rundervet
- spinazie
- tijm
- ui
- vers broodkruim
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.