Confit d'oie - Ingemaakte gans, in stukken verdeeld en ingemaakt in eigen vet
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 547 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- gevogelte
Ingrediënten
- épices fines
- gans
- ganzenvet
- grof zeezout
- jeneverbessen
- kaliumchloride
- laurier
- suiker
- tijm
- varkensniervet
- water
- witte peper
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.