Courgettes gratinées en persillade - Gebakken courgettes met knoflook en peterselie in een bechamelsaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 622 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegetarisch / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Bechamel met tomaat

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Rigatoni uit de oven met Bolognesesaus

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Pastabuidels gevuld met spinaziefettuccine, eekhoorntjesbrood en ham

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken

Mosterdbechamel - besciamella alla senape

Een recept uit  - De Zilveren Lepel