Navets à l'étuvée - In boter gesmoorde meiknolletjes

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 649 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht
Soort:
bouillon / vegetarisch / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Petits navets sautées en garniture - Meiknolletjes in boter gebakken

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Eend met geglaceerde knolletjes - canard aux navets du pardhailhan

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Puree de navets parmentier - Puree van meiknolletjes en aardappel

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Rog, in beurre noisette gebakken, met snijbiet en meiknol

Een recept uit delicious. magazine - 2015-07