Haricots verts gratinés à la mornay - Gegratineerde sperziebonen in kaassaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 668 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegetarisch / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Canapés / Croutons - Ongebakken of gebakken rondjes brood

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Simpele kaastosti

Een recept uit

Gruyèrestengels

Een recept uit

Randen, nestjes of bergjes van pommes duchesse

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken