Haricots mange-tout à l'étuvé - Wasbonen gesmoord in room met uien en sla

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 670 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Peultjes met doperwten en bonen

Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Herbes de Provence

Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Blini met zachte geitenkaas, tuinbonen, bonenkruid en munt

delicious. magazine - 2014-08

Kruidenpeper

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe