Oignons farcis au riz - Gevulde uien met rijst, kaas en tuinkruiden
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 689 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- bijgerecht
- Soort:
- vegetarisch / groente
Ingrediënten
- basilicum
- boter
- broodkruim
- crème fraîche
- dragon
- droge witte wijn
- gedroogde basilicum
- gedroogde oregano
- gedroogde salie
- gele ui
- gsdroogde dragon
- kookvocht van uien
- parmezaanse kaas
- peper
- peterselie
- rode ui
- runderbouillon
- witte ui
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.