Pommes é la Sévillane - Gestoofde appel in boter met sinaasappelsaus

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 756 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
nagerecht
Soort:
fruit / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Vruchtensaus met jam of gelei: aardbei-bessen

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Vruchtensaus met jam of gelei: framboos-bessen

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Appels uit de oven

Een recept uit Larousse - Het Grote Larousse Patisserieboek

Rode kool op zijn Hollands

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam