Pithiviers - Amandelcrème in frans korstgebak

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 806 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
nagerecht / bij de koffie
Soort:
koek en gebak / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Zimsterne

Een recept uit Simone van den Berg en Vanessa van Koppen - Zalig zoet

Amaretti - Bitterkoekjes

Een recept uit Jeni Wright - Italiaanse patisserie

Kersenvulling voor blintzes

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Amandines - Amandelballetjes

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken