Soupe de poisson - Vissoep
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 74 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- soep/bouillon / schaal- en schelpdieren / vis
Ingrediënten
- aardappelen
- basilicum
- diepgevroren vis
- gedroogde sinaasappelschil
- gemengde vis met graten
- ei
- gruyère
- knoflook
- krab
- kreeft
- laurier
- mosselen
- olijfolie
- pantsers
- parmezaanse kaas
- peper
- peterselie
- prei
- rouille
- saffraan
- schelpen
- sint-jakobsschelpen
- stokbrood
- tijm
- tomatenpuree
- tomaten uit blik
- ui
- venkelzaad
- vermicelli
- vissenkoppen
- vleestomaten
- water
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.