Diepgevroren vis

Diepgevroren vis wordt beschouwd als vis.

Zoek naar diepgevroren vis in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met diepgevroren vis in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste diepgevroren vis recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient diepgevroren vis:

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Soupe de poisson - Vissoep

Ingrediënten:
aardappelen, basilicum, diepgevroren vis, gedroogde sinaasappelschil, gemengde vis met graten, ei, gruyère, knoflook, laurier, olijfolie, pantsers, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rouille, saffraan, schelpen, spaghetti, stokbrood, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, venkelzaad, vermicelli, vissenkoppen, vleestomaten, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / vis
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Soupe de poisson - Vissoep

Ingrediënten:
aardappelen, basilicum, diepgevroren vis, gedroogde sinaasappelschil, gemengde vis met graten, ei, gruyère, knoflook, krab, kreeft, laurier, mosselen, olijfolie, pantsers, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rouille, saffraan, schelpen, sint-jakobsschelpen, stokbrood, tijm, tomatenpuree, tomaten uit blik, ui, venkelzaad, vermicelli, vissenkoppen, vleestomaten, water en zout

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon / schaal- en schelpdieren / vis
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Picknick / diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Clubsandwich met tomaat en sardines

Ingrediënten:
italiaanse kruiden, yogonaise, olijfolie, pain de boulogne, rucola, sardinefilets, versgemalen zwarte peper en vleestomaat

Keuken:
Mediterraans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Een recept uit Irene van Blommestein - Parade van pasta & pizza

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Parade van pasta & pizza:

Plaatpizza alla siciliana

Ingrediënten:
ansjovisfilet, boter, broodmix, italiaanse kruiden, kappertje, oude goudse kaas, pizzasaus en zwarte olijven zonder pit

Soort:
hartige taarten, pasteien en pizza’s / vis