Matelotes, meurettes, pauchouses - Bourgondisch visgerecht met wijn, uien, spek en champignons

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 77 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
stoofgerecht / varkensvlees / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Mancakes

Een recept uit

Húsvéti tűzdelt sült - Gelardeerde lamsbout

Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Chiantisaus

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten

Lever & bacon

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie in 30 minuten