Matelotes, meurettes, pauchouses - Bourgondisch visgerecht met wijn, uien, spek en champignons
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 77 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- diner / hoofdgerecht
- Soort:
- stoofgerecht / varkensvlees / vis
Ingrediënten
- bacon
- bloem
- boter
- champignons
- doorregen varkensvlees
- gemengde vis met graten
- gezouten spek
- kleine witte uitjes
- knoflook
- laurier
- olie
- peterselie
- pinot blanc
- reuzel
- rode côte du rhones
- sint-jakobsschelpen
- tijm
- ui
- visbouillon
- witte côte du rhone
- witte peper
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.