Fumet de poisson au vin blanc - Visfond op basis van witte wijn

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 132 in De kunst van het koken .

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / bouillon / vis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Moules à la poulette - Mosselen poulette

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Champignons voorbereiden voor een saus

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Mosselspiesjes

Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Mosselen op de wijze van kip - Moules a la poulette

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel II