Gnocchi de semoule avec pâte à choux - patalina - Griesmeelgnocchi

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 189 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Hollandse polenta met een krokant kaaslaagje

Serveersuggestie Hollandse polenta met een krokant kaaslaagje

Kruimelige citroencake

Een recept uit

Habcha

Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Anijskoekjes

Een recept uit Samuel Clark en Samantha Clark - Morito