Poulet au porto - Gebraden of gegrilde kip in een roomsaus met champignons en port

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 263 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Wijting uit Dieppe

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Paddenstoelenreductie

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Ham in Cinzanosaus

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

mushrooms puree

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [2]