Veau poêlé - In de pan gebraden kalfsvlees

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 320 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Boterschnitzel - butterschnitzel

Een recept uit Inge Kappert - Culinaria Europese specialiteiten - deel I

Kalfsnoisettes met boter, salie en rozemarijn - nodini al burro, salvia e rosmarino

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Blanquette de veau (zwezerik en kalfsvlees met roomsaus en wortelgarnituur)

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Kalfsnoisettes met boter salie en rozemarijn

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel