Pièce de boeuf à la cuillère - Kleingesneden gesmoord rundvlees, geserveerd in een rundvleescroûte

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 392 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Civet van hert

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Celeris braisés - Gestoofde bleekselderij

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Gebakken ganzenlever met oosterse paddestoelenragout met sojasaus gravy en krokant Chinees spek

Een recept uit Lars Hamer en L. Bisschops - Retour Japan

Boeuf à la mode - In rode wijn gesmoord rundvlees

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken