Pièce de boeuf à la cuillère - Kleingesneden gesmoord rundvlees, geserveerd in een rundvleescroûte
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 392 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- rundvlees
Ingrediënten
- arrowroot
- bacon
- boontjes
- broodkruim
- champignons
- ei
- fond
- gebakken aardappels
- gesmoorde sla
- gesmoorde uitjes
- gesmoorde wortel
- ham
- kalfspoot
- kleine witte uitjes
- lente-ui
- madeira
- maïzena
- marinade voor boeuf à la mode
- olie
- parmezaanse kaas
- peterselie
- port
- reuzel
- runderbouillon
- sjalot
- tomaat
- varkensspek
- vleesjus
- water
- wortel
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.