Côtes de porc Charcutière - In verse tomatensaus gesmoorde varkenskarbonades met augurk en kappertjes

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 425 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
varkensvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Salade met piepers en rivierkreeft

Een recept uit Thea Spierings en Food4Eyes.com - Salades

Maïssalade met feta

Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Salsa Verde

Een recept uit E. Banziger - Het gouden olijfolie boek

Rémoulade

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier