Épaule d'agneau farcie, Viroflay - Gebraden gevulde lamsschouder
★
★
★
★
★
Een recept van Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child.
U vindt dit recept op pagina 463 in De kunst van het koken .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- lamsvlees
Ingrediënten
- bacon
- basilicum
- boter
- bouillon
- broodkruim
- bruine fond
- champignons
- droge witte wijn
- ei
- fond
- ganzenvet
- hamvet
- knoflook
- lamsbotten
- lamsschouder
- laurier
- lente-ui
- maïzena
- melk
- olie
- peper
- peterselie
- reuzel
- rozemarijn
- sjalot
- spinazie
- tijm
- ui
- varkenszwoerd
- vet spek
- waterkers
- wijn
- winterwortel
- zout
Meld u gratis aan!
Waarom zie ik hier niet het volledige recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.
Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.