Épaule d'agneau farcie, Viroflay - Gebraden gevulde lamsschouder

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 463 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
lamsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Courgette met bacon gremolata

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Bloemkoolcouscous met kip en bacon

Een recept uit Sabine Koning

Gevogelterolletjes met bacon en ricotta met yoghurtsaus tuinkruiden

Een recept uit Sandra Mahut en Nathalie Carnet - Stomen

Bloemkoolcouscous met kip en bacon - OhMyFoodness

Een recept uit Sabine Koning