Sauce mousseline sabayon - Hollandaisesaus met room en visfumet op basis van witte wijn

Een recept van .

U vindt dit recept op pagina 108 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Soort:
saus

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Meld u gratis aan!

Waarom zie ik hier niet het volledige recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen standaard recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen u door naar recepten in uw kookboeken, foodmagazines en favoriete foodblogs.

Misschien heeft u het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar wij helpen u graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en magazines die u wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vindt u dit (ook) lekker?

Dooieromelet (1651)

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Hollandaise van betutu

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Gebonden sauzen

Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Passievruchtencréme

Een recept uit Vivian Lui - California Dreamin'