Brasemfilet

Brasemfilet wordt beschouwd als brasem.

Zoek naar brasemfilet in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met brasemfilet in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste brasemfilet recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient brasemfilet:

Een recept uit Annette van Ruitenburg, Ruth de Ruwe, Rene Zanderink en Elsje Bruijnesteijn - Liever lokaal

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:

Brasem in donker bier

Ingrediënten:
boter, bouquet garni, brasemfilet, donker bier, laurier, selderijknol, tijm en ui

Keuken:
Hollands
Soort:
vis
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Zuid-Afrikaanse visballetjes

Ingrediënten:
brasemfilet, ei, gemberpoeder, heekfilet, kabeljauwfilet, mariabiscuits, schelvisfilet, suiker, ui, wijtingfilet, witte peper en zout

Keuken:
Zuid-Afrikaans / Asjkenazisch / Joods
Soort:
vis
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner uit De Joodse keuken:

Poolse visballetjes

Ingrediënten:
brasemfilet, ei, heekfilet, kabeljauwfilet, matsemeel, schelvisfilet, suiker, ui, wijtingfilet, witte peper en zout

Keuken:
Pools / Asjkenazisch / Joods
Soort:
vis
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Visballetjes

Ingrediënten:
brasemfilet, ei, heekfilet, kabeljauwfilet, matsemeel, schelvisfilet, suiker, ui, wijtingfilet, witte peper en zout

Keuken:
Oost-Europees / Asjkenazisch / Joods
Soort:
vis
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Visballetjes met amandelen

Ingrediënten:
amandelen, brasemfilet, ei, heekfilet, kabeljauwfilet, schelvisfilet, suiker, ui, wijtingfilet, witte peper en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
vis
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Recept uit De Joodse keuken:

Visballetjes met wortel

Ingrediënten:
brasemfilet, ei, heekfilet, kabeljauwfilet, matsemeel, schelvisfilet, suiker, ui, wijtingfilet, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Asjkenazisch / Joods
Soort:
vis