Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Paardentartaar van het mes
- Ingrediënten:
- cornichons, eidooier, extra vergine olijfolie, kappertjes, lendebiefstuk, paardenvlees, schouderstuk en sjalot
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Paardenvlees wordt beschouwd als vlees.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met paardenvlees in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient paardenvlees:
Diner / voorgerecht uit Tartaar van het mes:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zuur:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Lekker Hollands:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Lekker Happen:
Recept van Lekker Happen:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-02: