Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Seccatarolletjes met rucola
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, olijfolie, peper, pijnboompitten, rucola, seccata en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Seccata wordt beschouwd als italiaanse rauwe ham.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met seccata in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient seccata:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Ontbijt uit Gezond slank met dr. Frank:
Recept uit de zilveren lepel:
Snack of tussendoortje uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-10:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-07:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit delicious. magazine - 2010-03:
Recept uit de zilveren lepel: