Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Seccatarolletjes met rucola
- Ingrediënten:
- balsamicoazijn, olijfolie, peper, pijnboompitten, rucola, seccata en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Seccata wordt beschouwd als italiaanse rauwe ham.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met seccata in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient seccata:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit AH eetboekenreeks 7 - Amuses :
Diner / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Recept uit de zilveren lepel:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Snack of tussendoortje uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Ontbijt uit Gezond slank met dr. Frank:
Diner / voorgerecht uit Wat je vér haalt is lekker:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Twaalf:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2015-10:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2013-07:
Snack of tussendoortje uit Wat je vér haalt is lekker:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:
Recept uit Modernist Cuisine [3]: