Gedroogde kerriebladen

Gedroogde kerriebladen wordt beschouwd als kerrieblaadjes.

Zoek naar gedroogde kerriebladen in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gedroogde kerriebladen in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste gedroogde kerriebladen recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gedroogde kerriebladen:

Een recept uit Sarogini Kamalanathan - Sri Lanka Food

Recept uit Sri Lanka Food:

Bietencurry

Ingrediënten:
bieten, chilipoeder, fenegriekzaad, gedroogde kerriebladen, groene pepers, melk, mosterdzaad, olie, ui en zout

Soort:
curry
Een recept uit Sarogini Kamalanathan - Sri Lanka Food

Recept uit Sri Lanka Food:

Bietjes met kokosnoot

Ingrediënten:
bieten, chilipoeder, fenegriekzaad, gedroogde kerriebladen, gedroogde rode chilipeper, kokos, komijnzaad, olie, ui, zout en zwart mosterdzaad

Soort:
curry
Een recept uit Sarogini Kamalanathan - Sri Lanka Food

Recept uit Sri Lanka Food:

Geroosterde aardappelen

Ingrediënten:
aardappelen, chilipoeder, fenegriekzaad, gedroogde kerriebladen, gedroogde pepers, mosterdzaad, olie, ui en zout

Soort:
curry
Een recept uit Sarogini Kamalanathan - Sri Lanka Food

Recept uit Sri Lanka Food:

Auberginecurry

Ingrediënten:
aubergine, chilipoeder, fenegriekzaad, gedroogde kerriebladen, groene peper, knoflook, kurkuma, melk, olie, ui, zout en zwart mosterdzaad

Soort:
curry
Een recept uit Sarogini Kamalanathan - Sri Lanka Food

Recept uit Sri Lanka Food:

Masala aardappelen met erwten

Ingrediënten:
aardappelen, chilipoeder, erwten, fenegriekzaad, gedroogde kerriebladen, kerriepoeder, knoflook, komijn, mosterdzaad, olie, ui en zout

Soort:
curry
Een recept uit Sarogini Kamalanathan - Sri Lanka Food

Recept uit Sri Lanka Food:

Okracurry

Ingrediënten:
chilipoeder, fenegriekzaad, gedroogde kerriebladen, knoflook, melk, mosterdzaad, okra, olie, tomaat, ui en zout

Soort:
curry
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Geurig kerriepoeder

Ingrediënten:
fenegriek, kaneelstokje, kardemompeul, kerrieblaadjes, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, laurierblad, nootmuskaat en zwarte peperkorrels

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegan / vegetarisch
Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Recept uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:

Specerijenpasta voor zalm

Ingrediënten:
geelwortelpoeder, gember, kerrieblaadjes, kokosrasp, kokosroom, koriander, rode chilipeper, tamarindeconcentraat, tamarindepasta, yoghurt, zout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Valli Little - Delicious. Het kookboek!

Diner / voorgerecht uit Delicious. Het kookboek!:

Salade met groente bhaji

Ingrediënten:
aubergine, chilivlokken, crème fraîche, cress, geelwortelpoeder, kerrieblaadjes, kikkererwtenmeel, komijnzaad, limoensap, mesclun, peultjes, slablaadjes, wortel, zonnebloemolie en zure room

Soort:
salade / beslag/deeg / frituur
Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Picknick / diner / lunch / buffet / hoofdgerecht uit Plenty more:

Rijst met citroen en kerrieblad

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, citroen, kaneelstokje, kerrieblaadjes, kruidnagels, witte peper en zout

Soort:
salade / rijst / vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Indiase mosselen

Ingrediënten:
chilipoeder, kerrieblaadjes, kokosmelk, kurkuma, limoen, mosselen, mosterdzaad, naanbrood, rode chilipepers, knoflook, verse koriander, witte uien, wittewijnazijn en zonnebloemolie

Een recept uit Jenny Linford en Ryland Peters & Small - Tomaten

Avondmaal uit Tomaten:

Tomatencurry

Ingrediënten:
chilipoeder, donkerbruine suiker, kerrieblaadjes, komijnzaad, koriander, kurkumapoeder, tomaten, versgemalen zwarte peper, zonnebloemolie en zout

Soort:
curry / vegetarisch
Een recept uit David Loftus en Meera Sodha - Puur India 1 notitie

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Puur India:

Dhokla

Ingrediënten:
citroen, gember, griekse yoghurt, groene peper, kerrieblaadjes, kikkererwtenmeel, kokosrasp, koolzaadolie, koriander, meera sodha, sesamzaad, zout en zwart mosterdzaad

Keuken:
Indiaas
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Anne Wilson - Indonesisch koken

Bijgerecht uit Indonesisch koken:

Kruidige kokosrijst

Ingrediënten:
citroengras, djinten, kardemom, kerrieblaadjes, koenjit, kokos, lente ui, olie, pinda's, rijst, santen en water

Keuken:
Indonesisch