Gembersap
Gembersap wordt beschouwd als gember .
Alternatieve naam:
gembernat.
Zoek naar gembersap in uw eigen kookboeken
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met gembersap in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De lekkerste gembersap recepten
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient gembersap :
Ingrediënten: agar-agar, balsamicoazijn, bouillon, cepes, druivenpitolie, fond, gelatine, gembersap, gerookte rib-eye, geslagen room, kruim van uitgebakken spek, runderbouillon, sherryazijn, sjalot, walnootolie, water en zout
Soort: vlees
Ingrediënten: agar-agar, gembersap en water
Soort: vegetarisch
Ingrediënten: dadels, gembersap en kardemompeul
Soort: fruit
Ingrediënten: bearnaisessaus, gembernat en tomatenpuree
Soort: saus / vegetarisch
Ingrediënten: ananas, angustora-bitter, bruine suiker, citroensap, gegeleerde vleesjus, gembernat en ketjap
Keuken: Zuid-Oostazië
Soort: saus
Ingrediënten: gembernat, notenolie, peper, witte wijnazijn en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus / vegan
Advertentie
Ingrediënten: citroenschil, gembersap, schotse whisky, suiker en witte aalbessen
Keuken: Europees / Schots
Soort: drank (alcoholisch)
Ingrediënten: bosui, citroensap, gembernat, gemberwortel, olie, sesamolie, sesamzaadjes en taugé
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / vegetarisch
Ingrediënten: dragonazijn, gembersap, mosterd, olijfolie, peper, wijnazijn en zout
Soort: vegan / saus
Ingrediënten: bruine kippenfond, citroensap, gemalen kaneel, gembersap, honing, ingemaakte citroenschil, ingemaakte vijgen, olie, saffraan en zoete ui
Soort: groente
Ingrediënten: ananas, bosui, jalapeñopeper, eiwit, gember, gembersap, honing, kippendij, kippenvel, mirin, rijstazijn, sake, japanse peperplant, sesamolie, lichte sojasaus, sot-l'y-laisse, yakitorisaus en zout
Soort: gevogelte
Advertentie
Ingrediënten: arachideolie, bloem, cayennepeper, citroen, gembersap, langoustinestaarten, sojasaus en zout
Keuken: Belgisch
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: belegen geraspte kaas, gembersap, knoflook, olijfolie, peper, stemgember, stokbrood en zwarte olijven
Keuken: Nederlands
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: belegen geraspte kaas, gembersap, knoflook, olijfolie, peper, stemgember, stokbrood en zwarte olijven
Keuken: Nederlands
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: belegen geraspte kaas, gembersap, knoflook, olijfolie, peper, samengestelde boters, stemgember, stokbrood en zwarte olijven
Keuken: Nederlands
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta
Ingrediënten: balsamicoazijn, bouillon, druivenpitolie, gelatine, gembersap, hazelnootolie, sherryazijn, sjalot, walnootolie en zout
Soort: saus/dressing/jus / vegetarisch
Advertentie
Ingrediënten: amandelen, bakpoeder, bloem, bruine suiker, cacao, dadels, gekonfijte sinaasappelschil, gekonfijte vruchten, gember, gembernat, gemberstroop, hazelnoten, honing, kaneel, rozijnen, vijgen en walnoten
Keuken: Italiaans
Soort: gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Ingrediënten: belegen geraspte kaas, calvados, cognac, gembersap, knoflook, olijfolie, peper, sherry, stemgember, stokbrood en zwarte olijven
Keuken: Nederlands
Soort: brood/sandwiches/crostini/bruschetta / vegetarisch
Ingrediënten: aubergine, bloem, gembersap, groentebouillon, lente-ui, mirin, pindaolie, shii-take, shoyoe, sobanoedels, tofu, witte miso, zout en zwarte peper
Keuken: Aziatisch
Soort: soep/bouillon / vegetarisch
Ingrediënten: chinese sojasaus, citroen, gembernat, olie, roze peperbessen, sesamolie, verse basilicum, verse bieslook, verse koriander, verse peterselie en witlof
Keuken: Aziatisch
Soort: salade / vegetarisch
Advertentie
Ingrediënten: gember
Soort: zoete hapjes
Ingrediënten: gember
Soort: fruit
Ingrediënten: gember
Soort: zoet
Ingrediënten: gember
Soort: zoet
Ingrediënten: gember
Keuken: Indiaas
Soort: kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Advertentie
Wanneer je naar gembernat zoekt, vinden we dit ingredient ook.
Gembersap-boeken
Dol op gembersap? Misschien zijn de volgende boeken wat voor je: