Diner / voorgerecht uit Sous vide:
Lever van zeeduivel en torchon met gelei van groene appel met appelmoes en Oscietra kaviaar
- Ingrediënten:
- appel, groene, gelei van, appelmoes, kaviaar, oscieta en zeeduivel, torchon van lever
- Soort:
- sous-vide / vis
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Kaviaar, oscieta wordt beschouwd als kaviaar.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kaviaar, oscieta in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kaviaar, oscieta:
Diner / voorgerecht uit Sous vide:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Recept uit de zilveren lepel:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit de zilveren lepel:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / nagerecht / dessert uit Roger Van Damme desserts:
Amuse / diner uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit de zilveren lepel:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2011-01:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-05:
Amuse / diner uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd uit delicious. magazine - 2007-13:
Snack of tussendoortje uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2015-13:
Bijgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:
Diner / hoofdgerecht uit Story on a Plate:
Diner / voorgerecht uit Modernist Cuisine [3]:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit de zilveren lepel: