Fijne havervlokken

Fijne havervlokken wordt beschouwd als haver.

Zoek naar fijne havervlokken in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met fijne havervlokken in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste fijne havervlokken recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient fijne havervlokken:

Een recept uit Mariette van Tuyl - Puur zoet

Ontbijt uit Puur zoet:

Warme carrot cake oats

Ingrediënten:
ahornsiroop, amandelmelk, blanke rozijnen, fijne havervlokken, wortel en speculaaskruiden

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Mariette van Tuyl - Puur zoet

Ontbijt uit Puur zoet:

Griekse overnight oats

Ingrediënten:
amandelmelk, banaan, blauwe bessen, chiazaad, fijne havervlokken, griekse yoghurt en walnoten

Soort:
zoet / vegetarisch
Een recept uit Lisa Eisenman-Frisk en Monica Eisenman - Speisekammer

Dranken / drinken uit Speisekammer:

Hafermilch - Havermelk

Ingrediënten:
fijne havervlokken, ontpitte dadels, water en zout

Keuken:
Internationaal / Noord-west-Europees
Soort:
vegan / inmaak
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Ontbijt uit Een kookboek.:

Granola

Ingrediënten:
amandelschaafsel, blanke rozijnen, fijne havervlokken, hazelnoten, honing en water

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegetarisch / rijst, granen en peulvruchten
Een recept uit Agnes Prus - Winterkoekjes bakken

Snack of tussendoortje / bij de koffie uit Winterkoekjes bakken:

Pinda-havervlokkenblokjes

Ingrediënten:
suiker, bloem, boter, gehakt, havermoutvlokken, keukenstroop, kaneel, pindakaas, pinda’s, ruwe rietsuiker, vanille-extract, witte chocolade en zout

Soort:
zoet / gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / nagerecht / dessert uit Het sous-vide kookboek:

Crumbles van herfstfruit

Ingrediënten:
bloem, bramen, citroensap, clotted cream, crème fraîche, fijne kristalsuiker, handappel, havermoutvlokken, kaneel, lichtbruine basterdsuiker, boter, rietsuiker en vanillepasta

Keuken:
Internationaal
Soort:
fruit / sous-vide / vegetarisch
Een recept uit Mariette van Tuyl - Puur zoet

Diner / nagerecht uit Puur zoet:

Appel-bramen-havercrumble

Ingrediënten:
ahornsiroop, appels, bramen, fijne havervlokken, kokosnootvruchtvlees, kaneel en kokosolie

Soort:
zoet / crumble/gratin / vegetarisch
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Recept uit Minimania:

Craquelins

Ingrediënten:
bakpoeder, blanke rozijnen, boter, havermoutvlokken, melk, ontpitte dadels, rietsuiker, speltmeel en zout

Soort:
vegetarisch