Oesternat
Alternatieve naam:
oesterwater.
Zoek naar oesternat in uw eigen kookboeken
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met oesternat in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijk zoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De lekkerste oesternat recepten
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient oesternat :
Ingrediënten: frituurvet, kikkererwtenmeel, komkommer, laksabouillon, munt, oester, oesternat, turmericpoeder, water en zout
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: bloemkool, boter, gelatine, kaviaar, oesternat, room en water
Soort: groente
Ingrediënten: kusshi oester en oesternat
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: gelatine en oesternat
Ingrediënten: muscatdruiven, oesternat, shigoku-oester, sucro, verjus, wasabi en witte miso
Soort: azijn
Ingrediënten: gelatine, oesternat, oesters, sakeazijn en sambal
Keuken: Japans
Advertentie
Ingrediënten: fructose, gelatine, oesternat en passievruchtenpuree
Soort: saus/dressing/jus
Ingrediënten: bechamelsaus, cayennepeper, champignons, ei, oester, oesternat, kreeftenboter, paneermeel, sauce soubise en vinblancsaus
Keuken: Frans
Ingrediënten: limoensap, oesternat, rijstwijnazijn, suiker, tapiocaparels, water en zout
Soort: condiment
Ingrediënten: blanke groentefond, djeroek poeroet, galangal, geklaarde boter, gember, koriander, lente-ui, limoengras, limoensap, mosselnat, oesternat, sake en kokoswater
Soort: soep/bouillon
Ingrediënten: afsnijsel van oesters, blanke visfond, bleekselderij, boter, crème fraîche, darjeeling, geklaarde boter, oesternat, sjalot, witte vermout en witte wijnazijn
Soort: saus/dressing/jus
Advertentie
Ingrediënten: cayennepeper, champagne, grof zeezout, hollandaisesaus, kaviaar, oesternat, oesters, peterselie, slagroom, visfond, witte wijn en zout
Keuken: Internationaal
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: cayennepeper, champagne, grof zeezout, hollandaise, kaviaar, oester, oesternat, peterselie, room, visfond, witte wijn en zout
Keuken: Internationaal
Soort: schaal- en schelpdieren
Ingrediënten: bloem, boter, champignonbouillon, citroensap, eidooier, mosselwater, oesterwater, peper, slagroom, visbouillon en zout
Keuken: Frans
Soort: saus/dressing/jus
Wanneer je naar ingekookt oesternat of oesterwater zoekt, vinden we dit ingredient ook.
Oesternat-boeken
Dol op oesternat? Misschien zijn de volgende boeken wat voor je: