Pils

Pils wordt beschouwd als bier.

Alternatieve naam: pilsener.

Zoek naar pils in uw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met pils in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste pils recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient pils:

Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Fast food:

Flensje gevuld met kippenpastei in frituurdeeg

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, ei, flensjes, gezeefde tomaten, kip, kippenpastei, knoflook, kruidnagel, laurierblad, olie, oregano, pils, prei, rode wijn, salie, selderij, tijm, tomatensaus, ui en wortel

Een recept uit Patrick Caignau - Fast food

Diner / hoofdgerecht uit Fast food:

Fish and chips met tartaar

Ingrediënten:
augurk, bloem, ei, eierdooier, frietaardappel, kappertjes, mayonaise, olie, peterselie, pils, schelvisfilet en zilveruitjes

Een recept uit Bert Witte - Spaans kookboek

Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:

Gambas in een jasja - gambas rebozadas

Ingrediënten:
bakpoeder, bier, citroen, gamba, jumbogarnalen, olijfolie, pils, pilsener, saffraan en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
schaal- en schelpdieren / frituur
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Brunch / drinken uit Culinaria U.S.A.:

Milk punch

Ingrediënten:
bourbon, brandy, nootmuskaat, oud bruin bier, pils, suikerstroop, vanille-essence en volle melk

Keuken:
Amerikaans
Soort:
drank (alcoholisch)
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Drank (alcoholisch) / dranken / drinken uit Thug kitchen feestvoer:

Michelada

Ingrediënten:
chilipoeder, chilisaus, limoensap, pils, sojasaus, tamari en zeezout

Keuken:
Mexicaans / Zuid-Amerikaans
Soort:
vegan / drank (alcoholisch) / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Een kookboek.:

Tempura van lamsoor

Ingrediënten:
arachideolie, bloem, lamsoor, maïzena, pils, witbier en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vegan / groente
Een recept uit René Redzepi - Noma: a work in progress

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Noma: a work in progress:

Takken

Ingrediënten:
00-bloem, crème fraîche, druivenpitolie, jeneverbesnaalden, moutmeel, pils, sparrennaalden en zout

Keuken:
Deens / Noord-Afrikaans
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Basisrecept uit Cocina Nueva:

Bierbeslag Spaans

Ingrediënten:
bloem, blond pils, cayennepeper, spaans bier en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
beslag/deeg