Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Stukjes varkenslende met doperwten
- Ingrediënten:
- bloem, boter, culatello, doperwten, knoflook, koolbladeren, olie, oregano, peper, rozemarijn, salie, tomaat, ui, varkenslende, witte wijn en zout
Vind de smakelijkste recepten in uw eigen kookboeken.
Culatello wordt beschouwd als gedroogde ham.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met culatello in uw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoekt u door uw eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient culatello:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Bijgerecht uit delicious. magazine - 2009-13:
Recept uit delicious. magazine - 2015-04:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / drinken / aperitief uit Koken voor elke dag:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Recept uit delicious. magazine - 2010-03:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2011-12:
Recept uit delicious. magazine - 2015-11:
Diner / tussengerecht uit delicious. magazine - 2009-13:
Recept uit Modernist Cuisine [3]:
Recept uit Asperges:
Recept van Le Gourmand Belge:
Recept van Le Gourmand Belge:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-06:
Recept uit Nog eenvoudiger met 4 ingrediënten:
Recept uit delicious. magazine - 2014-08:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2016-02:
Recept uit delicious. magazine - 2016-02:
Recept uit California Dreamin':
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2007-03:
Diner / voorgerecht uit De Nieuwe Nederlandse Keuken: